ציטוט:
פורסם במקור על ידי jonathan
תלוי איזה יחידה מובחרת,שייטת למשל,יש להם 4 ארוחות ביום,שכל ארוחה בגודל של רפת.החדר כושר שם ברמה מטורפת.ויצא לי לראות לא מעט אנשים שם,שנראים יותר מאסיבים מ90% מהפורום.לגבי רוב הלוחמים הרגילים..אכן זין בעין.לא רק שאי אפשר לצבור מסה אלא קשה לא להוריד מסה.
|
שייטת זה די ידוע... למרות שגם שם יש יוצאים מהכלל. אני מדבר על רוב היחידות שדה... למרות שלא משנה איזה מתאמן תיקח... שים אותו במצבי לחץ, במצבים מנטליים ושם היתרון של היחידות הנ"ל.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי nadavx2x
חברה מצתער על האקפצה לא האיתי בארץ ולכן לא יכולתי להגיב ... בכל מיקרה
אני לא רוצה קרבי לא רוצה אמרתי להם שאני לא רוצה אני רוצה לעשות יומיות וא ם זאת ללכת לחדר קושר אחרי הצבא השאלה אם זה אפשרי?
לזה שאמר שיא הכושר 62 קילו
אני אולי לא 90 קילו ענק אבל אני חטוב אני האיתי רזה מת 49 קילו בגיל 15 עשיתי מאמצים רבים לעלות 10 קילו מיסכנים אני מהאנשים שכל שניה מחרבנים בשירותים ושאני עולה באמת במישקל אני עולה רק במסת שריר נקיה ואמון כוח אז לא לזלזל יש לי מלא אנשים בחדר קושר שוקלים 65 והם חזקים מאוד
|
שמע לא נכנס לדיון של "כל אחד צריך להיות קרבי" למרות שזה דיון חשוב, אבל גם אני חשבתי ככה ומצאתי את עצמי אחרי חצי שנה יוצא מקרבי.
אתה עכשיו לפני צבא וזה הזמן הכי טוב שלך לקבל המלצות מרופאים / פסיכולוגים / פסיכיאטרים להורדת פרופיל לקבלת יומיות וכו'. תנצל את הזמן הזה כי אחרי הגיוס ובמיוחד אחרי שאתה בטירונות קרבי זה קשה על סף בלתי אפשרי פי כמה וכמה מאשר לפני. תתעקש על ההמלצה ליומיות כי לא חסרים ג'ובניקים שמשרתים בבסיסים סגורים.