ציטוט:
פורסם במקור על ידי tapit
אפשר, אבל לא כמות סטים שתהיה מנוגדת לכל הגיון באופן כללי והגיון של התכנית בפרט, יותר סטים ליד קדמית מאשר לחזה נראה לך הגיוני?
בבנט אובר אתה מרגיש את הגב התחתון ובמתח לא? ממתי אתה אמור להרגיש גב תחתון במתח? בבנט אובר אתה כן אמור ומעבר לזה אני לא יודע כי אני לא עושה בנט אובר.
עם המספרים שרשמת אני די מאמין שהסקוואט שלך לא מלא כי אם יש לך רגליים של 135 סקוואט לא נראה לי שאתה לא יכול לעשות יותר מ110 דדליפט אבל שיהיה.
תעשה ss קיצר.
|
גבר, נראה לי שלא קאת מה שכתבתי או שלא הפנמת את זה: התכוונתי לזה שכשאני עושה את הבנט זה לא שאני מרגיש שאני עובד על הגב התחתון אני מרגיש כאבים באיזור של הגב התחתון וזה לא דומס כי זה כאבים חדים שבאים והולכים והם באיזור עמוד השדרה ולכן אני מעדיף את המתח שלפי דעתי גם עובד עלי יותר טוב.
ועוד דבר:אמרתי ואני אומר זאת שוב עשיתי את הסקוואט שנה וחצי ואת הדדליפט אני מבצע במשך כחודש אז מן הסתם שיהיו לי משקלים נמוכים בדדליפט מהמשקל בסקוואט. זה לא שאני יתחיל לעשות דדליפט ואני עושה סקוואט 130 ויש אנ יקפוץ עם הדדליפט ל200 קילו אחי זה לא נשמע הגיוני, אתה צריך לשפר את הדדליפט לחזק את השרירים שהוא עובד עליהם וזה לוקח זמן.