ציטוט:
פורסם במקור על ידי eden.b.
גבר אני יודע שאם לא מרגישים את האיזור שעובדים עליו זה לא פונקציה לזה שהם לא יגדלו, אבל לפי מה שהבנתי אפשר להוסיף כמה סטים לידיים ולבטן.
ודרך אגב:בבנט אובר אני מרגיש את הגב תחתון חזק ואני פשוט לא יכול להיות 90 מעלות מהריצפה כמו בהסברים של התרגיל וכשאני עולה קצת יותר עם הגב לזוית של 45 מעלות ומעלה משקל אני מרגיש את הגב התחתון חזק וחזרתי הביתה ויום למחרת הייתי עם כאבי גב כל היום, אני מרגיש שעליה בתרגיל הזה (כרגע עם 80 קילו בשיא ל-5 חזרות ) ממש קשה בשבילי לעומת זאת את תרגיל המתח שאני מרגיש את כל הגב פועל, לא חוזר עם כאבים ושם עלי משקל סבבה (15 קילו, אל תשכחו אני 90 אז זה לא כל כך קל).אז מה עושים??? ניתן להחליף את הבנט במתח????
ולגבי האל תעשה ss וזהו: את האמת מההתחלה לא רציתי אבל פשוט אין לי ברירה כשאתה עובד ולומד עד מאוחר זה ממש קשה לעמוד עם לוח זמנים כזה עמוס ופשוט יוצא לי מקסימום 3 פעמים ללכת בשבוע לעומת 5-6 שהיתי הולך אז עברתי לתכנית הזו.
ודרך אגב חשבתי ודגש על החשבתי שהתכנית הזו קלה אבל היא ממש לא שמתי את המשקלים שלי והעליתי קצת (סקוואט 135 בנצ' נשאר אותו דבר מיליטרי- אני מופתע מעצמי זו פעם ראשונה שאני עושה את התרגיל-55 קילו, ודדליפט 110 קילו ובמתח העליתי עוד 5 וזה רק לשבוע ראשון של האימון הזה!)
בקיצור כתבתי פה מגילה אז אני יפסיק..
|
אפשר, אבל לא כמות סטים שתהיה מנוגדת לכל הגיון באופן כללי והגיון של התכנית בפרט, יותר סטים ליד קדמית מאשר לחזה נראה לך הגיוני?
בבנט אובר אתה מרגיש את הגב התחתון ובמתח לא? ממתי אתה אמור להרגיש גב תחתון במתח? בבנט אובר אתה כן אמור ומעבר לזה אני לא יודע כי אני לא עושה בנט אובר.
עם המספרים שרשמת אני די מאמין שהסקוואט שלך לא מלא כי אם יש לך רגליים של 135 סקוואט לא נראה לי שאתה לא יכול לעשות יותר מ110 דדליפט אבל שיהיה.
תעשה ss קיצר.