צפיה בהודעה בודדת
ישן 11-10-09, 21:04   #202
terminater135
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי max90kg צפה בהודעה
חומרים וגנטיקה קובעים הכל. למי שאין את זה צריך להתאים לעצמו תוכנית אימונים שתתאים לו ותפתח אותו הכי טוב. למי שיש את זה יכול לעשות כל מה שהוא רוצה ולגדול.
נכון, ובגלל זה אמרתי שכשהם עושים abcdef אני יעשה abc.

ציטוט:
פורסם במקור על ידי sugarzaza צפה בהודעה
זו הדמגוגיה שאני מדבר עלייה.

בגדול, יש כמה תיאוריות ללמה אימונים בתחום פיתוח הגוף התדרדרו ב20+ שנה האחרונות, התשובה היא כנראה שילוב של הגורמים האלה - ארתור ג'ונס והנאוטוליס, ג'ו ויידר והראייה שלו על איך פיתוח גוף צריך להראות, חומרים שיכולים לפצות על תכנון אימונים גרוע ואולי מגזיני קאלט גם.
תעשה לי טובה.

אתה באמת חושב שבגלל הנאוטוליוס, ג'ו ויידר וחומרים כל האימונים התדרדרו בשנים האחרונות?

כל הציוד שהיה קיים אז קיים גם היום, ומי שרוצה להשתמש בהם יכול גם היום לעשות את זה.
מי שרוצה לעבוד רק במכונות ולא רוצה לגעת במשקולות חופשיות לא היה משתמש בהם גם אם המכונות לא היו קיימות.

ציטוט:
פורסם במקור על ידי danielml צפה בהודעה
הנפות לצדדים,הנפות קדימה,כל מיני חארטות כאלה הם תרגילים אסטטיים.
מתאמן עם גנטיקה עילית אפילו לא יצטרך אותם,המתאמן הממוצע כן,אבל בשלב הרבה יותר מאוחר
תרגילים אסטטיים?

תכף גם תגיד לי שיש תרגילים לעיצוב ותרגילים למאסה.
ודרך הגב אם אתה מרים יותר משקל בהנפות לצדדים אז כן, אתה מתחזק בשרירים שאותם אתה מפעיל.

ציטוט:
פורסם במקור על ידי sugarzaza צפה בהודעה
קודם כל, רואים מהר מאוד שאתה לא מכיר ומבין את התכנית אם אתה חושב שעושים רק 5 חזרות בה. זה לא נכון. דבר שני, אפשר לעשות מודיפיקציות בשביל להתאים את התכנית לפיתוח גוף מתקדם, שזה אומר שילוב של טווחים יותר גבוהים ונפח עבודה יותר גבוה, או לקחת את התכנית כמו שהיא, ולעשות אותה לסירוגין עם תכניות של נפח גבוה כמה חודשים בשנה, שזה איך שכל המפתחי גוף התאמנו לפני שנות ה80. אפשר לעשות שימוש מסויים במכונות ודאמבלים, אבל תבין שעד רמה מסויימת אתה לא תצטרך את העזרים והסימנטיקות האלה.
ואתה יודע את זה כי אתה נולדת לפני שנות השמונים נכון?