צפיה בהודעה בודדת
ישן 10-10-09, 19:44   #138
Sugarzaza
IsraelBody VIP - חבר יהלום

שלח הודעה דרך ICQ אל Sugarzaza שלח הודעה דרך MSN אל Sugarzaza

ציטוט:
פורסם במקור על ידי dark_muse צפה בהודעה
אתה יכול להוכיח את זה?

זה מזכיר לי את אלו מערוץ הקניות שמוכרים מכשירים לבטן - "תוכלו לעלות במסת השריר סביב הבטן, להוריד את השומן וכל זה תוך 10 דקות אימון!"

זה קל להעיף דברים לאוויר מבלי שיהיה סימוכין מדעים לכך. אם זה כל כך ברור והתוכנית 5*5 כל כך אלוהית למתאמן, למה באדיבילדרים לא משתמשים בה כדי לעלות על במות? הרי עם סטרואידים הם היו אמורים לנצל את התוכנית עוד יותר לטובתם.

ההגיון נובע מכך שאתה רוצה בשביל היפרטרופיה כמה שיותר הרס של תאי שריר אני מניח.
בוא אני אשאל אותך שאלה אחרת: אם אתה עושה עכשיו בנץ' פרס ואתה מאומן בזה, ועכשיו נגיד במקום הבנץ' פרס תעשה פרפר לאימון אחד ותעשה את זה עם משקל כבד ל4 סטים שמונה חזרות, למה אתה תרגיש doms בשריר החזה אם אתה כביכול מאומן בבנץ'?

בתוכניות a\ab יש הרבה הגיון, הן עובדות על אותן עקרונות של פיצוי יסף והתאוששות. אני מסכים שאין הגיון בתוכניות שמפוצלות מעבר לזה.
אני מרגיש כמו תקליט שבור, תקרא את הנעוצים פה על פיצולים, גל עשה עבודה מעולה מבחינת הסברים מגובים ואני מרגיש שכל ניסיון שלי לעשות את אותו דבר סתם יתגמד ליד זה.

תכנית טובה צריכה להתייחס לרמת המתאמן, רמת ההתאוששות שלו ולסדר את הפרמטרים של האימון סביב זה בשביל ההתקדמות לאורך תקופה. כל תכנית שלא מווסתת, היא חסרת הגיון וככזו לא טובה (ביחס לאלטרנטיבות).

וסלח לי, אני לא הולך להתייחס לפסקה הממש שטותית שרשמת על הדומס, זה באמת נשמע כמו משהו מערוץ הקניות

Patience + Persistence = Progress. (Bill Starr, The Strongest Shall Survive)

Sugarzaza מנותק