ציטוט:
פורסם במקור על ידי danielml
עד שאתה לא מעלה סרטונים אתה מזיין את השכל.
תצלם,תעלה סרטונים ותשתיק את כולם,עד אז לא מדברים על משקלים בהתרברבות
|
איזה קטע....בינתיים ארבל לא התרברב על כלום-הוא פשוט נתן לך את הסיבות שלו ל-למה הוא לא צריך לעשות 5*5 ואתה ילדון זב חוטם שרק מרגיז פה את כולם מעיז לומר לבנאדם בותק שלו שהוא מזיין את השכל
ילד!!!!תתחיל לשמור על הפה שלך! בינתיים אתה מתחיל לעלות לי על הקריזה עם הגישה המסריחה שלך הציניות העוקצנית חסרת כל הצדקה שלך והמחשבה שקראת את ספר של ריפטו אז אתה מומחה בפיתוח גוף וכוח אנטומיה תורת האימונן -רד מהעץ ומהר כי ככל שתטפס גבוה יותר ככה הנפילה תהיה כואבת יותר
לא זכור לי שהצגת מאסת שריר מכובדת ותקן אותי אם אני טועה אבל משקלי העבודה שלך הם עדיין של ילדה שמשחקת קלאס לא?
אז שוב פעם אני אומר לך ולך ספציפית כי אתה ממש מרגיז אותי כבר המון זמן-תרגיע תוריד את האף ותלמד לכבד ולהקשיב לאנשים שעשו מה שאתה עוד לא הגעת אליו כבר ברוורס ולצדדים
אתה לא תצליח ללמד אף אחד פה כלום כי בינתיים הידע שהפגנת פה שואף לכלום אבל הראש שלך אוהו....הוא נמצא באולימפוס חושב שאתה איזה הוט שוט למרות שאתה כולה תוכי שמדקלם משפטים שאין לו מושג מה הם אומרים
You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do!

לפניות, שאלות, בקשות, המלצות, תלונות
- ליחצו כאן.