ציטוט:
פורסם במקור על ידי yoggie
לא שאני מבין בשיטת הריפטו הזו, למעשה אין לי מושג בכלל מה עומד מאחוריה... אני כבר הרבה זמן בפורום להגיד שעברו פה כל מני שיטות ושטויות וכל פעם מישהו אחר ממציא את הגלגל מחדש... Hst, hit, לייל מקדונלדס, 4x4, ועוד כל מני כאלה שרצו כאן עם גל חסידים נאמנים.
א. אשמח אם תכתבו מה ההעקרונות שמנחים את השיטה הזו, סתם מסקרנות...
ב. במה זה שונה אם אתה בונה מאסת שריר עם תרגיל אחר? אני לא מבין מה הבחור חידש כאן? אני מאמין שלכל אחד נוח לעבוד עם תרגיל אחר עם תנועה אחרת ומה שטוב לאדם אחד לא טוב לאחר.
|
הוא הוציא שני ספרים רבי מכר שמסבירים טכניקות של תרגילים ואת שיטת האימונים starting strength.
הספרים הם starting strength וpractical training אתה מוזמן לקרוא אותם אם אתה רוצה לדעת את כל העיקרון מאחורי התוכנית שלו. אבל בעיקרון תוכנית הss מנצחת כל תוכנית אחרת בעצימות שלה, בתדירות ובזה שמוסיפים משקל למוט מאימון לאימון ולכן היא התוכנית המושלמת למתאמן המתחיל ולא כמו התוכניות הליצניות בפורטל של ישראלבודי ואני יכול לתת לך הרבה נימוקים למה התוכניות בפורטל ליצניות.