03-10-09, 01:11
|
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
פורסם במקור על ידי scylla
שמע גם אני לא למדתי מהמדריכים דדליפט וסקוואט (למרות שחלקם יודעים) והרוב זה מהאינטרנט ויו טיוב וניסוי וטעיה, ואני בטוח שהטכניקה שלי לא מושלמת. אבל היא טובה אני מניח. איך התוכנית שלך מורכבת מבחינת כמה סטים, כמה תרגילים, איזה תרגילים, חזרות וכו'.
עוד משהו, אני כבר שלוש שבועות תקוע על המשקל הזה 78.5 אני רוצה להגיע לפחות ל82 קילו לפני שאני מגיע לחיטוב, ואני אוכל דיי יפה, כבר אין לי מקום לדחוף אוכל. 3000~ קלוריות לערך, בין 160-170 גרם חלבון, רעיונות?
דחוף עוד פחמימות / שומן. אגוזים זו אחל'ה דרך לעוד קלוריות בקלות. אני שותה שייק לפני שינה עם ש"ש + יוגורט+חלב+אבקה. אחל'ה ערכים וסביב ה500~ קלוריות.
שאני אומר כיף אני מתכוון לעובדה שאני מפיק הנאה ממאמץ ברמה פסיכוטית. אני דווקא אוהב לעבוד בטווח חזרות נמוך (3-5) ונהנה יותר מהתרגילי בסיס, והרבה פחות נהנה בשבועות הלם למיניהם עם 10+ חזרות בסופר סטים ודרופ סטים.
יצא לי גם להתאמן abc שלוש פעמים בשבוע, שזה גם פעם בשבוע לשריר וראיתי תוצאות יפות מאוד בזמנו. טפו טפו נכון לעכשיו אני מגיב יפה לתוכנית. כמובן שמבוססת על תרגילי הבסיס ולא על פרפר במכונה.
|

סבבה, תתכונן משבוע 5 למות כל אימון מחדש ולבלות המון זמן בישיבה על הספסל מתנשף...
|
|
|