צפיה בהודעה בודדת
ישן 02-10-09, 23:18   #24
Scylla
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW

עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
שלח הודעה דרך ICQ אל Scylla שלח הודעה דרך MSN אל Scylla

ציטוט:
פורסם במקור על ידי mantana צפה בהודעה
משקלים יחסית נמוכים. בנצ' 80 קילו ואני תקוע על זה כבר כמה זמן. דדליפט וסקאוט לא ניסיתי. המאמנים אצלי במכון לא מבינים מי יודע מה ואני מפחד לבצע את התרגילים האלה בלי השגחה מתאימה, אם אני טועה בבקשה תגידו לי.
שמע גם אני לא למדתי מהמדריכים דדליפט וסקוואט (למרות שחלקם יודעים) והרוב זה מהאינטרנט ויו טיוב וניסוי וטעיה, ואני בטוח שהטכניקה שלי לא מושלמת. אבל היא טובה אני מניח. איך התוכנית שלך מורכבת מבחינת כמה סטים, כמה תרגילים, איזה תרגילים, חזרות וכו'.

עוד משהו, אני כבר שלוש שבועות תקוע על המשקל הזה 78.5 אני רוצה להגיע לפחות ל82 קילו לפני שאני מגיע לחיטוב, ואני אוכל דיי יפה, כבר אין לי מקום לדחוף אוכל. 3000~ קלוריות לערך, בין 160-170 גרם חלבון, רעיונות?

דחוף עוד פחמימות / שומן. אגוזים זו אחל'ה דרך לעוד קלוריות בקלות. אני שותה שייק לפני שינה עם ש"ש + יוגורט+חלב+אבקה. אחל'ה ערכים וסביב ה500~ קלוריות.

ציטוט:
פורסם במקור על ידי moo צפה בהודעה
אם זה מה שאתה רושם, אתה לא תראה תוצאות מ 5x5
שאני אומר כיף אני מתכוון לעובדה שאני מפיק הנאה ממאמץ ברמה פסיכוטית. אני דווקא אוהב לעבוד בטווח חזרות נמוך (3-5) ונהנה יותר מהתרגילי בסיס, והרבה פחות נהנה בשבועות הלם למיניהם עם 10+ חזרות בסופר סטים ודרופ סטים.

ציטוט:
פורסם במקור על ידי pro_xxl_universe צפה בהודעה
אני אישית שונא abcd
אין סיבה שבן אדם טבעי יתן לשריר אימון בשבוע.
וגם בתור מתאמן לא טבעי אני לא עושה את זה.ובמידה ואתה רוצה לעשות את זה אז לפחות תרגילים מורכבים כמו סקוואט,דדליפט,בנצ' ופרס בעמידה כמובן תידאג לתת פעמיים בשבוע זה לפחות מה שאני עושה.
יצא לי גם להתאמן abc שלוש פעמים בשבוע, שזה גם פעם בשבוע לשריר וראיתי תוצאות יפות מאוד בזמנו. טפו טפו נכון לעכשיו אני מגיב יפה לתוכנית. כמובן שמבוססת על תרגילי הבסיס ולא על פרפר במכונה.
Scylla מנותק   הגב עם ציטוט