ציטוט:
פורסם במקור על ידי sugarzaza
ריפטו לא אמר את זה. תבדוק את עצמך.
בהקשר של תכנון אימונים, אז כן, זה המשמעות של גנטיקה.
תסתכל פה בדיון, אתה שאלת מה זה עצימות.
|
אני בטוח שראיתי ציטוט של ריפטו אומר את זה אבל לא משנה.
יש לגנטיקה עוד הרבה משמעויות, לא רק זה.
שאלתי מה זה עצימות לפני יחסית הרבה זמן באשכול הזה אז לא הבנתי שלזה התכוונת (וכבר קיבלתי על זה תשובה).
ציטוט:
התכנית שאתה מציע היא גרועה מכל הבחינות, פחות או יותר. וזה לא נפח נמוך מאוד, אני לא חושב שאתה יודע מה זה נפח ואת התפקיד שלו בתכנית אימונים. 15 סטים של פרפר זה לא נפח
|
על איזו תוכנית אתה מדבר עכשיו?
ומי אמר 15 סטים של פרפר תפסיק להקצין כבר כל דבר.
ציטוט:
אני נגד תכניות נחותות מתכניות אחרות יותר טובות, לא מווסתות לאורך תקופה, שהן לא יעילות לפיתוח כוח ומאסה כמו תכניות אחרות יותר טובות. פיצולים זה דרך רעה להתאמן. להוסיף משקל פעם בשלוש שבועות כשאתה יכול להוסיף פעם בשבוע זה דרך רעה להתאמן.
|
כל מה שאמרת בפוסט הזה זה שטויות.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי moo
אתה לא קולט ?
ב prrs ההתקדמות היא רק כל 3 שבועות, כי רק פעם ב 3 שבועות אתה מרים כבד !
בss כל אימון אתה מרים כבד
אתה מתקדם פעמיים בשבוע בממוצע ובסקווט 3 פעמים בשבוע ...
אז מה עדיף ?
בוא נפשט לך את זה, יש לך רכב ואתה צריך להגיע מת"א לחיפה מה עדיף ?
לסוע פעם ב3 שבועות רבע שעה
או לסוע 3 פעמים בשבוע רבע שעה
מתי תגיע קודם לחיפה ???
אני נאלץ להסביר פה כמו למפגרים ממש...
|
אבל אף אחד לא אמר שההתקדמות היא כל שלושה שבועות.
תבינו כבר אפשר לעלות במשקלי עבודה גם בין שבוע כוח לשבוע חזרות או שבוע שוק.
ציטוט:
תבין שלהוסיף 2 חזרות לשיא שלך זה משהו שקורה ב5*5 על בסיס שבועי (אימון אחד אתה מוסיף 2.5 קילו ואימון הבא אתה מוסיף לזה 2 חזרות)
וזה פשוט קורה פחות בתכנית הזו ולכן היא פחות טובה.
מעבר לזה שבכלליות 10-12 חזרות זה טווח די חלש לפיתוח כוח ומאסה בהשוואה ל1-4 או ל4-8. יש יותר מעורבות של היפרטרופיה סרקופלזמית אמנם אבל זה סה"כ זה ייתן לך יחסית מעט בשביל מה שטווח בסיסי אמור לתת לך, כך או כך רוב הגדילה טמונה בהיפרטרופיה המיופיברלית, בערך 80%.
גיוון לשם הגיוון אולי נחמד בשבילך פסיכולוגית אבל אין לו משמעות פיזיולוגית בכל מה שקשור לסדר תרגילים וכו'. מבחינת טווח חזרות, יש משמעות לבחירה מושכלת שלהם לפי התכנית הרמה והמצב - מה שקורה בפריודיזציה (ליניארית או משולבת), מה שאתה עושה זה שווה ערך לירייה באפילה.
|
טווח חזרות של 10-12 זה לא טווח כזה חלש וחלאס כבר על כל אחד עובדים דברים שונים.
גיוון זה מאוד חשוב בשביל הגוף ולא רק מבחינה פסיכולוגית, וכל הקטע של עלייה לינארית זו לא הדרך היחידה או הכי טובה להתאמן תבין את זה כבר.