ציטוט:
פורסם במקור על ידי moo
מתאמן מתקדם יכול לבצע עצימות גבוהה בנפח גבוהה יחסית
כל מתאמן נפח ועצימות יבואו אחד על חשבון השני
אין פה אף מתאמן מתקדם, צר לי
לכן ss היא למתחיל 3 סטים של 5
ו 5x5 לבינוני + 5 סטים של 5 וככה הנפח עולה (עוד 2 סטים)
אין לך מושג מזה מתקדם...
(ועוד לא נגעתי בהתאוששות, אל תשכח שאלו תוכניות של 3 סקווטים כבדים בשבוע)
|
כשאמרתי מתאמן מתקדם התכוונתי בכללי לא בהכרח פה (למרות שכן יש פה מתאמנים מתקדמים פשוט הם לא צריכים לשאול אותנו שאלות בקשר לאימונים, אנחנו אלה ששואלים אותם

).
אבל יש פה כמה מתאמנים שכבר עברו את השלב של מתחילים והם יכולים לעשות תוכניות בסגנון abc ו abcd (תלוי בגנטיקה/התאוששות כמובן) שבהן הנפח הוא יחסית גדול (בעיקר בהשוואה ל ss) ועדיין הם יכולים לעבוד בעצימות גבוהה.
ותגדיר מה זה בשבילך מתאמן מתקדם שאני ידע למה אתה מתכוון.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי scylla
אני מסכים איתך שזמן זה לא פקטור לקבוע אם המתאמן הוא מתקדם או לא, וקיימים מתאמנים שמתאמנים הרבה זמן יחסית אבל באופן מקובע וללא התקדמות.
בכל אופן אשמח לשמוע מהי ההגדרה שלך למתאמן מתקדם שאתה מחליט שאני / הוא / מישהו אינם כאלה.
אגב אני אישית בprrs ספציפית, בשבוע כוח אני יכול להחזיק המון המון סטים קרוב מאוד לrm, לעומת זאת בשבוע חזרות מתי שמשחקים עם הטווח חזרות ועובדים גם על 12+ חזרות, אני יורד משמעותית במשקלים ככל שהאימון ממשיך. שבוע הלם נראה לי בלתי אפשרי להחזיק קרוב לrm.
|
כשאמרתי שזמן הוא פקטור חשוב התכוונתי לזמן שבו עובדים כמו שצריך עם תזונה נכונה והתקדמות רציפה,
אני למשל הולך לחדר כושר כבר חצי שנה, אבל רק בחודש האחרון התחלתי להתאמן נכון ועם תזונה נכונה, ולכן אני מחשיב את זמן האימונים שלי לכחודש ולא לכחצי שנה.