ציטוט:
פורסם במקור על ידי scylla
אני מעריך שאתה בן אדם בוגר שיודע שלא הכל שחור ולבן. לא כולם "באים לשחק" או "באדיבילדרים". באותה מידה אתה יכול להגיד שמי שלא לוקח קריאטין שלא יתאמן בכלל או מי שלא עושה דדליפט עדיף שלא יתאמן בכלל. למרות זאת לא חסרים מתאמנים שהגיעו לתוצאות הרצויות מבחינתם מבלי להקדיש אורח חיים לספורט. לא כולם ממהרים לעלות בכוח ובמשקל וכמה שיותר מהר. מעבר לכך, אני מתאמן רצוף סביב ה3 שנים שעם הזמן עליתי ברצינות ובעצימות ובהשקעה, בהתחלה הגעתי בלי גנטיקה מטורפת לתוצאות חביבות ששימחו אותי באותה תקופה. לא כולם באים להגיע ליד של 40+ ולשבור שיאים בדדליפט. בכל מצב בחיים צריך לדעת את עמק השווה ומה שמתאים לך, באותה מידה אני יכול לצאת עליך שאתה לא סופר קלוריות אז אל תתאמן או לא לוקח ממתקים אז אל תתאמן (אני סתם זורק אני לא באמת מכיר אותך) ואני לא יודע איך אתה היית בתחילת האימונים שלך אבל אני בחיים לא הייתי מתחיל מss (בזמנו) כי זו לא תוכנית ידידותית ולא קל לקפוץ אליה. בפועל אני מאמין שהיא יעילה אבל ריאלית שמתאמן מתחיל לחלוטין יתמיד בה כל עוד לא נשרף לו פיוז בקשר לbb כמו מתאמנים ותיקים... קשה לחשוב על אנשים שאני מכיר שהיו זורמים על התוכנית הזאת.
ואחרי כל זה שאני מאמין שאתה לא מסכים איתי, לפרוטוקול, ניהלתי אתמול ויכוח חורמה על חבר מתאמן שלהגדרתך "בא לשחק" (וגם להגדרתי) שאמר לי שהוא הולך לכדורגל אחרי האימון ומבחינתו לקחת שייק איתו זה אובססיבי והגזמה... ואני הייתי כמובן נגד ואני גם בדעה שלך. אבל צריך לדעת מהי מתינות ולתת תוכניות ותפריטים ריאלים ולא להפגיז 100% יעילות למישהו שלא היה בזה וכנראה גם לא יתמיד בזה אם הוא יתחיל בפול גז על ההתחלה.
|
זה פורום פיתוח גוף
על מנת למקסם תוצאות בתחום הזה אנו רושמים את התגובות שלנו
אם בא לך לבוא לשחק, אין לי בעיה עם זה
אבל זה לא למקסם תוצאות