אשכול: ? P/rr/s
צפיה בהודעה בודדת
ישן 05-09-09, 22:49   #45
DanielML
Banned

כללי:: דניאל
עוסק ב:: Can Squat 2 Plates
חדר כושר: גו-אקטיב

ציטוט:
פורסם במקור על ידי scylla צפה בהודעה
אחי, לא כתבתי שהוא / מתאמן מתחיל אחר צריך לעשות abcde או prrs או איזושהי תוכנית אחרת.
אבל אם תקרא היטב הוא מתאמן למעלה משנה.

ועוד משהו מאוד מאוד חשוב שאני אומר לך ולשאר ממליצי תוכניות "הארדקור" למתחילים, אני לא מדבר על ss או fbw אלא יותר על תוכניות שכוללות הרבה תרגילים מורכבים וטווח חזרות נמוך על ההתחלה.

יש כזה דבר שנקרא "ריאליות", אני תמיד מדגיש את זה בנוגע לתוכניות תזונה והפעם זה קולע. אני אתן דוגמא, חבר שלי הלך לגיל גרנות, הביא לו תפריט שאני מאמין שהוא טוב אם לא מעולה, רק מה? לא חבר שלי, ולא גיל דאגו לעצור ולחשוב "רגע, יש מצב בכלל שהוא בפועל יבצע את ההנחיות?" ומה קרה בפועל? הוא חזר מרוצה אחרי התפריט, התחיל לבצע אותו וגילה אחרי היום השלישי שאין מצב שהוא ממשיך עם זה ופשוט חזר לתפריט שרירותי ולא קבוע.

עכשיו לעניינינו, במקרה יש לי 3 חברים שהם מתאמנים מתחילים, חלק יותר משקיעים חלק פחות משקיעים, אם הייתי נותן להם תוכנית כמו ss הם בחיים לא היו עומדים בה או מסכימים בכלל לבצע אותה לא כי היא לא טובה, אלא כי היא קיצונית מאוד, ולא כולם מרגישים בנוח לצרוח בסקוואט שהם שוקלים 60 קילו (לא שאני מצדיק את זה, אני מרעיד את החדר כושר ולא אכפת לי). זאת הדעה שלי וזאת הסיבה שאני לא מסכים עם כמה חבר'ה שעושים copy paste על הss בכל דיון אימונים.
אז שלא ילכו להתאמן סוף סיפור
DanielML מנותק   הגב עם ציטוט