ציטוט:
פורסם במקור על ידי galsh
רוב האנשים מוסיפים מתח לתוכנית (יש כאלה שעושים רק מתח ויש כאלה שעושים מתח ופאוורקלין ביחד), אז ככה שיש עבודה לרחב גבי.
|
כן אחי אתה צודק פשוט בתוכנית המקורית זה הולך בלי מתח או תרגיל אחר לרחב גבי אז מפה זה התפתח.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי sugarzaza
א. שמישהו ייתן לטרמינטור הזה באן כבר
ב. תכנית שבה אתה מעלה משקל פעם ב3 שבועות היא רחוקה מלהיות עצימה
ג. בידודי שרירים זו דרך טובה לבזבז זמן במכון אם אין לך בסיס טוב, וגם אז בהקשר הנכון ובהתאם למטרות.
ד. הכל גדל בss בדיוק כמו שהוא אמור לגדול, אתה לא מזניח שום דבר. ב20 סטים ליד קדמית ולחזה, בלי דדליפט כי זה רע לגב ורבע סקוואט אתה כן מזניח.
ה. אתה לא מבין כלום בתכנון אימונים, באיך לסווג מתאמנים לפי רמות, בתהליכי הסתגלות ואימונים לפי מטרות. אתה יהיר מאוד שחי במיתוסים שהנפיצו ממזמן ומתרברב בזה. יום אחד אתה תבין שפידחת את עצמך.
|
א. על מה, על זה שניסיתי לעזור לפותח הפוסט?
ב. מה אתה אומר? תנסה את התוכנית הזאת ונראה מה תגיד אחרי זה.
ג. לא ממש אין לו בסיס טוב הוא מתאמן רק יותר משנה (ואני לא יתווכח איתך עכשיו על למה לבודד שרירים קטנים כן יכול לעזור לבנות בסיס טוב).
ד. מישהו אמר 20 סטים לחזה וליד קדמית בלי דדליפט אם רבע דקוואט? אתה סתם מקצין בכוונה ולא הצלחת להביא שום טיעון בזה.
וזה שכל מה שצריך לגדול ב ss גודל כמו שהוא אמור זה נכון, אבל יש שרירים שבכלל לא מקבלים גירוי ב ss (ואני מדבר אל התוכנית המקורית ללא תוספת של מתח\בנט-אובר\משהו אחר).
ה. אין לי מושג למי פנית פה אז אני לא יכול לענות לך (אם פנית אלי אז תגיד ואני ייתן לך תשובה גם על זה).
בקיצור אתה צריך להוציא את הראש מהקופסא ולהבין שיש אלטרנטיבות יותר טובות מ ss ולא כל מה שריפטו אומר זה נכון, הוא רק בן-אדם וגם הוא יכול לטעות.
ובכלל תוציא את זה מהראש שלך שהמטרה של כולם זה לעלות במשקלי עבודה (חוץ מאשר אצל פוואר-ליפטרים, לעלות במשקלי העבודה זו הדרך ולא המטרה).
ודבר אחרון, אל תתעצבן ותגיד שצריך לתת לי באן כי תזכור שאני לא בא פה נגדך או נגד כל תומך אחר בתוכנית ss, אני בא נגד התוכנית עצמה כי לפי דעתי היא לא תוכנית טובה וכבר נתתי את הסיבות שלי לכך, וזה שאני בא ורושם דברים נגד ss אחרי שאתם אומרים למישהו לעשות ss כשהוא מבקש עזרה בבניית תוכנית אימונים זה לא שאני עושה לכם דווקא, אני עושה את זה לטובתו מכיוון שלפי דעתי הוא יכול להתקדם בכללי (לא רק במשקלי עבודה) יותר טוב עם תוכנית אחרת.