ציטוט:
פורסם במקור על ידי baba
תודה על התגובות אנשים, אתם נותנים המון מוטיביציה !
אני בנאדם שמתמיד, המכשיר שיש לי זה משהו יחסית ישן קניתי ב 1999 אני חושב, אבל יש לי שם ספספל מתכוונן אז אני עושה חזה בשכיבה, אולי אני צריך גם בישיבה כי אני רוצה לבנות את הקו התחתון של החזה, אני לא בטוח שזה מה שיבנה את החלק... היום החזה שלי נפוח מעט (בהשוואה לשחיף) בצורה כללית, ולא ממש קיבל צורה בחלק התחתון שלו כלומר עיצוב החזה.
החזה נראה לי הדבר היחידי שממש ראיתי אצלי שינוי (הייתי פעם שטוח כמו דיקט) היום אני ...סתם שחיף עם קצת חזה אבל רואים שינוי.
פשוט התבאסתי שמאז שעליתי 3 קילו אני תקוע, לא עולה.
עדין מתאמן (מינימום 3 פעמים בשבוע, ולפעמים 4, שבוע שעבר במקרה יצא אפילו 5 פעמים בפוקס).
אני לא יודע איך למדוד אחוזי שומן אבל אני מניח שאני... במינוס (אני חייב להם).
ושמתי לב שאחרי אימון השרירים ממש יוצאים החוצה וקל לראות תוצאות, זה הדבר היחידי שממש מדרבן אותי להמשיך, פשוט מציק לי שני דברים:
שאני לא מתרחב חלק באשמתי מודה, לא עשיתי מתח... ולא שום תרגיל לגב עד היום. אבל בתאכלס אני לא חושב שאני יכול פיסית להתרחב כי מבנה עצמות זה משהו שלא נראה לי יכול להמתח...
מישהו כאן ..שחיף לשעבר שהיה מתקשה לאכול, ולבסוף סידר ארוחות, אימונים... וגדל ?
...מסקרן אותי לשמוע מנסיונכם, אני אתן צ'אנס לאבקת גיינר.. השאלה היא אם זה בכלל יעלה אותי (כמובן כתוספת למה שאני אוכל ולא כתחליף, ברור שצריך לאכול המון המון המון ולהתאמן חזק)
בכל מקרה, תודה ענקית לכולכם על התגובות הזריזות ועל המוטיבציה !
|
חחח הרגת אותי אחוזי שומן במינוס...
שמע, הקטע שהשרירים יוצאים החוצה אחרי אימון זה ברור הרי השריר מתאמץ והוא "מתנפח", ובעצם כשכואב לך השריר אחרי אימון זה אומר שנהרסו תאי שריר וזה דבר טוב, ולמה? כי בלילה כשאתה יושן, השריר בונה את עצמו טוב יותר מהמזון שאתה אוכל (בגלל זה חשוב לשמור על תזונה נכונה), וכך גדלה בעצם מסת השריר בהכי פשטות שאפשר.
אז בשביל לעלות משקל או יותר נכון מסת שריר עליך לתת כל אימון 100%
ומעלה עד שאתה מרגיש שהשרירים שלך מתפוצצים, ולאכול נכון על מנת שהשריר יקבל את החלבונים והפחמימות וכל הויטמינים שהוא צריך על מנת "לרפא" את עצמו בצורה טובה יותר.
מקווה שעזרתי לך במשהו והייתי מציע לך ללכת לפגישת יעוץ עם גיל גרנות - הוא בונה לך תכנית אימונים ו"משטר זלילה" וכל שאלה שתרצה תוכל לשאול אותו, ואם תתמיד - תראה תוצאות מהר מאוד!