רק שתדעו שבאתרים בחו"ל הדברים מתנהלים אחרת...
התחלתי לקרוא לאחרונה בכל מיני פורומים בחו"ל והגישה שלהם פשוט שונה בהרבה מובנים..
לדוגמה:
1.אחת מההצהרות שלהם שאין לאכול פחמימה עם שומן (הצהרה מפגרת אבל הם תומכים בה , ואני מדבר על פורומים ואתרי BB גדולים לא סתם קקה)
2.אם עושים אירובי לא לאכול שעה אחרי כי זה שורף עדיין שומן או מה שזה לא יהיה...
3.הם ממליצים לעשות חלק אחד בגוף פעם בשבוע ולא יותר (הם טוענים שזה מספיק , ויותר יכול להיות רק גרוע יותר כי שריר גדל בעצם במנוחה[נכון..] )
4.הם ממש תומכים באימונים אינטרוולים(HIIT) , מאשר רגילים...
5.חיטוב או מסה לא משנה להם המאכלים יחסית דומים (בחיטוב הם דוגלים בשיבולת שועל , פירות (3 ביום,כאשר היחס של דקטרוז סוכלרוז יהיה 1:1) , אורז , פסטה ,תפוח אדמה , לעומתנו שבחיטוב זה פירכיות ולחם קל ובלחץ תפוח אדמה
6.יש להם מלא נוסחאות מוזרות לחישוב כמה חלבון צריך לבן אדם וכמה קלוריות הוא מוציא
לדוגמה כמה גרם חלבון צריך בן אדם הם הולכים לפי מסה רזה בפאונדים כפול 1.14 (לא יודע מזה 1.14)
לדוגמה בן אדם אשר 80 קילו מסה רזה (השומן חושב כבר והורד) , בפאונדים הוא 176 כפול 1.14 יצטרך לאכול 200 גרם חלבון ביום מלא לא מלא לא משנה הכל ביחד כולל מפחמימות והכל...
7.הם דוגלים בשיטה שאם לא תשנה אירובי לאחר כמה זמן , לא יהיה לזה כבר אפקט על הגוף כמו פעם
לדוגמה אני מצטט (לא משנה המקור זה דיי מתחרה..) :
"Then increase the intensity (2-3 weeks), then try interval training (2-3 weeks), then switch the type of cardio and start the new type at moderate (2-3 weeks), then high (2-3 weeks), then intervals (2-3 weeks), then switch and repeat. Then add 5 minutes and go 35 at moderate (2-3 weeks), then high (2-3 weeks), then intervals (2-3 weeks).
After 3 months...REST and come back and repeat the pattern. "
8. הם דוגלים בשיטה של
25% protein
50% carbs and
25 % fat
או
30 55 15 (ח/ פ/ ש)
בקיצור יש עוד מלא דברים ולא היה לי כוח לרשום ....
|