ציטוט:
פורסם במקור על ידי melamed
"אזור שהכל שם ירוק וטבע עם מים"? המקום היחידי שעולה לי בראש זה כפר מרוחק אי שם בצפון?
רוב הסיכויים שאני טועה
שמע אני באמת שמעריך אותך אבל גם אני לא צערי מוותר על הרבה דברים על יציאות, על ההנאות של ארוחת שישי גדולה אצל הסבים והסבתות, על ארוחת שבת גדולה אצל הסבים והסבתות השניים, על ההתמודדות שלי עם אמא שלי בנוגע לכל מה שעברתי עם ההורדה של ה-20 קילו, שמע לא פעם ולא פעמיים חשבתי על למה אני ככה משקיע ומתאמץ ומתאמן חזק ומקפיד על תזונה בזמן שאני רואה את החברים שלי סביבי עושים מה שבראש שלהם וחיים כמו "ילדים רגילים" ולא חושבים פעמיים לאכול תשוקולד\תחטיף הזה אבל ברגע שאני רואה איך הם נראים אני ישר מעלה חיוך ואומר לעצמי כמה אופי חזק ורצון יש לי כדי להראות טוב..
כי בילדותי תמיד הייתי שמן ותמיד חלמתי להיות שרירי וחטוב כמוך בוא נגיד.. וסוף סוף שאני מבין ומתעניין בתחום יש לי הזמדנות להגשים את החלום, רוב המשפחה שלי בוא נגיד "מלאה" ככה שאצלי בבית באמת שיש הרבה מכשולים עכשיו במקרר אני רואה 2 עוגות ופיצות ועוד המון ג'אנק ואני פשוט נמנע מזה כדי לעלות נקי למרות שהתחלתי לאכול המון... הייתי שמח לדבבר איתך איפשהו בפרטיות כדי ללמוד קצת ממך... אשמח אם תיתן לי איזה כלי ליצור איתך קשר..
|
לא טעית בצפון ואחי אני חייב לעוף לעבודה :d בייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי ייייייייייייי