ציטוט:
פורסם במקור על ידי נעל
אני בנט הולמן והמליצו דווקא על טיפה מעבר ל90 מעלות אבל לא ass to ground מן הסתם.
זה הדבר השנוא ביותר על המרצה.
והראה לנו מספיק סיבות למה לא לבצע atg.
אבל למה כן לבצע סקוואט וכמה שזה תרגיל חשוב.
ואכן יש יצורים שם שלא ברור מה הם מחפשים במקצוע אבל יש אנשים שבאו עם ידע בסיסי לפחות, כולשהו.
ומה הכוונה השוויצה? מראים תמונות של כל סוגי האוכולוסיה מה אכפת למרצה איך הם נראים, טוב אולי למדת בזינמן ואז זה שונה.
ואמרו לך זה לא למתאמן הרגיל?.
לי אמרו שזה לא לאף מתאמן עם פירוט והסברים, איזה מן מרצה טמבל אמר לך שזה לא למתאמן הרגיל ותירץ את זה?.
חשבתי שלטענתך בוינגייט אומרים למדריכים שסקוואט זה מסוכן ושאסור לתת לא? אז איך פתאום שינית את דעתך לכך שהם כן חונכו לתת סקוואט אבל "וינגייט סקוואט"?
בכל מקרה אני כתוצאה מהבנה עיונית וגם מהרגשה שלי מבצע סקוואט עד למתחת לקו ה90 מעלות אך בלי להגזים, אם אני יורד יותר מדי אני מרגיש כאבים בברכיים.
אפילו בישיבה עם אני מצמיד את השוק לירך חזק אני מרגיש בכאבים בברכים, ומסתבר שאני לא היחיד, לכן לא הייתי אומר לאף אחד לרדת עם הישבן לרצפה, עם כל הכבוד לתאוריות שלכם.
|
אין לי מושג מה אומרים בוינגייט. אני יודע שיש מאמנים ספציפיים שלא נותנים לעשות סקוואט בכלל ויש כאלה שנותנים חצי סקוואט, ובמילים אחרות וינגייט סקוואט. אתה מוזמן לקרוא את התגובה של רן למעלה.