צפיה בהודעה בודדת
ישן 19-07-09, 16:06   #15
מרציאנו
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Jan 2009
הודעות: 442
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי kamikazi צפה בהודעה
קודם כול זה לא מיתוס, אלא דברים שיש להם בסיס מדעי...
הרעיון שעומד מאחורי צריכת פחממות כול 2.5 עד 3.5 שעות הוא כזה: קודם כול עלמנת לשמור על הסינטזה של גליקוגן לאחר האימון (עגירת סוכר) אתה חייב לשמור על הספקה קבוע וסדירה של פחממות למעיים. אם מתרחשת הפרעה כולשהי בזרימה הזאת של הפחממות אפילו לכמה שעות, עגירת גליקוגן נפגעת. זה קורה בגלל שעגירת גליקוגן תלויה באנזים העגירה שתלוי בזרימה רציפה של אינסולין המופרש בעתר צריכת סוכרים. בקיצור כול מה שגורם לרמת האינסלוין בדם לדעוך פוגע גם בעגירת גליקוגן.
השורה התחתונה למי שהסתבך עם המושגים היא שעלמנת לשחזר את השריר ואת מאגרי האנרגיה לפעולה תקינה ואופטימלית לאחר האימון לקרעת האימון הבא, מומלץ לצרוך פחממות לאורך היום בארוחות קטנות ולתת דגש מיוחד על אחרי ולפני האימון.
אם אני לא יוכל כל 3-4 שעות פחחמה! לא חלבון, יתרחש עדיין פירוק שריר בלי קשר לצריכת החלבון?
ויש משמעות גם לכמות הפחממות שאני צריך לאכול ביום? אם אני אוכל 180 גרם פחממות ליום (לא בימי אימון) זה בסדר? כי אני לא רוצה לעלות הרבה בנוזלים
מרציאנו מנותק   הגב עם ציטוט