צפיה בהודעה בודדת
ישן 08-07-09, 17:42   #12
Sugarzaza
IsraelBody VIP - חבר יהלום

שלח הודעה דרך ICQ אל Sugarzaza שלח הודעה דרך MSN אל Sugarzaza

ציטוט:
פורסם במקור על ידי hypertrophy צפה בהודעה
אם אני בחיטוב גם אם אני לא לפני תחרות[יש עוד כמה סיבות לעשות חיטוב] אני חייב להכנס לגרעון קלורי
ואם אני אישית עושה קארב סייקלינג אני אהיה חייב להיות בגרעון כזה
אין שום מניעה לחטב גם לא לפני תחרות
מהבחינה המקצועית יש עוד סיבות:
להוריד אחוזי שומן כדי שיהיה אפשרי לעלות מאסה שוב[כמה זמן תוכל להיות במאסה?חייבים לחטב כדי שיהיה אפשרי להמשיך במאסה בלי להגיע לאחוזי שומן מטורפים]
בשלבים מתקדמים אחרי שתפסת מאסה נכבדת אפשר לחטב כדי לראות אם יש פיגור באחד מהשרירים וכדי לראות את התוצאות של מה שהשגת השנה ולשפר את עצמך בהתאם
ומהבחינות האחרות-כל אחד רוצה להראות טוב בים ובקחץ עם חולצות קצרות וגופיות ואני לא רואה בזה שום דבר פסול

בקשר לאיבוד מאסה כשעוברים ללג פרס-אני לא רואה את זה קורה לא עלי לא על מתאמניםפ יותר וותיקים ממני ולא על אף אחד אחר
כשמסתכלים על עומס שיש על הרגליים בלג פרס הוא יהיה גבוה ויתר
אישית סקוואט אני עושה עם 150 קילו ולג פרס 297.5 [שיא היה 300 וקצת בחיטוב ירד קצת מהכוח]
אז ככה שאין לך יכולת לומר שהעומס על הרגליים יורד כשעוברים ללג פרס
אם אתה אומר שלג פרס מספק גירוי יותר גבוה מאשר סקוואט אז שווה לך לקרוא את Starting Strength או להתעמק יותר בקיניזיולוגיה כי מה שאמרת עכשיו רחוק מהמציאות.

לגבי חיטוב - לא אמרתי שחיטוב זה רע, השאלה היא למה נראה לך שאתה צריך להכנס לגרעון קלורי בשביל לעשות את זה בצורה אפקטיבית.

Patience + Persistence = Progress. (Bill Starr, The Strongest Shall Survive)

Sugarzaza מנותק   הגב עם ציטוט