צפיה בהודעה בודדת
ישן 26-04-09, 01:15   #4
יהודהלה
חבר מתחיל

כללי:: שלום- קוראים לי יהודה, ואני חוקר ומתעניין בתחום פיתוח גוף.
עוסק ב:: אם הכוונה לתחום הספורט- אז אני עוסק באומנות לחימה כבר שבע שנים בערך
חדר כושר: לא ולא. מעולם לא הייתי בדבר הזה.

ציטוט:
פורסם במקור על ידי masquerade צפה בהודעה
[color="cyan"]קודם כל, תעשה טובה ואל תכתוב בפונט המעצבן הזה, אם אפשר.[/color]אפשר- אבל תגיד שלום קודם כל.
דבר שני, אני לא רואה איך קניית ציוד הביתה זולה בהרבה מחדר כושר, שם אתה משלם ויש לך הכל, והרבה יותר. בבית אתה גם מפסיד מקום, אתה צריך לדאוג לזה, לקנות עוד ועוד משקלים עם הזמן, זה פחות נוח.. טוב, עשה מה שנוח לך.אבל אני כן רואה איך קניית ציוד זולה בהרבה יותר מחדר כושר [בכמה מובנים]. אז נכון, שם אני משלם ויש לי הכל, והרבה יותר, אבל זמני מוגבל- לשעות הפתיחה של אותו המקום, ולעומס בני האדם שם, ועוד כנה וכהנה, שמן הסתם אתה כבר יודע.
אבל אתה יודע מה? במבט שני אני חושב שאתה צודק- לפחות בהתחלה לקבל קצת אינדיקציה על כל העסק הזה, ואח"כ להתפתח בכוחות עצמי, אולי. אחשוב על זה.

אם היה לי תקציב מסויים, בטוח שלא הייתי קונה מולטיטריינר. עדיף לך לקנות ספה רצינית, אולי חצי כלוב, מוטות ופלטות. עם אלו אפשר לעשות הכל, בעצם.תגיד יש כאן איזה מקום שבו מוסבר מה ההבדל בין מולטי טריינר- למה שאתה הצעת, ובעצם מה התפקיד של המולטי הזה?.

שכיבות סמיכה-עוד תרגיל, מתיחות לא מעניינות אותי.
שכיבות סמיכה עוד תרגיל? לא הבנתי למה התכונת.

לעלות 30 קילו נקיים ייקח לך הרבה מאוד זמן. זה לא עניין של חודשים וגם לא שנה ולא שנתיים.אני מתאר לעצמי שזה לא עניין של חודש או חודשים, אבל שלוש או ארבע שנים כן?

בלי לפגוע, ידידי, זה נראה שאתה מדבר הרבה ומבין קצת. תקרא עוד מאמרים, תקרא פה מסביב בפורום, ותענה לעצמך על השאלות.
לא פגעת. אבל קודם זה שאומר לך שאתה צודק בתשעים אחוז! תרשה לי לומר לך כי מה שכתבת "מדבר הרבה ומבין קצת", אני לא חושב שזה דרך ארץ לומר לאדם שאתה לא מכיר ככה, ודבר שני אני האמת היא שאני לא מבין בכלל! אפילו לא קצת, וממש אני לא בוש בכך. למה שאבוש בכך? הרבה דברים לא ידעתי ולמדתי!. ואכן הסתובבתי קצת כאן כדי לקרוא מאמרים, ורק התבלבלתי! אשמח אם תדריך אותי מה ואיפה לקרוא.

בהצלחה.

תודה רבה.
יהודהלה מנותק   הגב עם ציטוט