צפיה בהודעה בודדת
ישן 25-04-09, 22:13   #10
Pro_XXL_Universe
Banned

עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים

ציטוט:
פורסם במקור על ידי avi349 צפה בהודעה
שלום לכולם,
לאחר מליון פעמים ששאלתי כל מיני אנשים עדיין לא קיבלתי תשובה סגורה וברורה לגבי האם נוזלים בתקופת המסה נאגרים בגוף בצורה שנראת כמו שומן.
שאלתי המון אנשים וקיבלתי מלא תשובות שסותרות אחת את השניה אז אני רוצה פעם אחת ולתמיד לדעת האם יש מישהו שראה שהוא נראה פחות ופחות חטוב והוא היה במסה נקיה ( אני במסה דיי נקיה אוכל בין 2200 ל 2400 קלוריות ביום ושוקל 64 גובה 1.80) ועשה חיטוב קצר של איזה שבועיים ובאמת ירד לו הנוזלים האלה וחזרו לו הקוביות בבטן והחיטוב?

תודה רבה מראש
אפשר לשאול שאלה...איך אתה יודע שנוזלים שנאגרים עקב צריכה גבוהה של פחמימות "ניראים" בצורא של שומן?עשיתה ניתוח ובדקתה?
קוביות בבטן בד"כ זה חיטוב של מתחת ל13 אחוז שומן (כמובן שזה אינדוידואלי יש אנשים ששרירי הבטן שלהם "בולטים יותר" עקב המבנה ולא עקב כפיפות בטן 300 פעם ביום ובגלל זה על אחוז קצת יותר גבוה אפילו תיראה אצלהם קוביות)
אישית?לא נתקלתי בכזאת סיטואציה כמו שאתה מדבר...ועקב הגובה שלך והמשקל שלך ידידי אני ממליץ לך בחום ובאהבה לשכוח מהחיטוב עד שלא תהיה לפחות 90 קילו.
אני כן מכיר מתחרה שעלה למר ישראל והיה מאוד חטוב והקוביות לו בלטו לו ואחרי שהוא העיף את הנוזלים בעזרת תפריט מתאים לייבוש וכמובן קצת אלדקטון ופוסיד ראו לו את הקוביות הרבה יותר,כמובן שזה לא יענין אותך אבל עדין סתם הזכרתי כדי לדייק.
Pro_XXL_Universe מנותק