ציטוט:
פורסם במקור על ידי האדמור
אההה...אם מפריע לך להשאר ככה בקיץ זה משהו אחר אבל לדעתי זו טעות גדולה להיכנס לחיטוב גם אם לא בתכנונים שלך להתחרות בקרוב, אם אני מבין נכון אתה בן 22+ וזה הגיל שלא עוצרים בו( שום חיטוב!) הייתי מנצל את הגיל הזה עד 25-26 למסה, בונה שריר עצום (אולי עולה עוד קצת ב-% שומן, לא נורא) ואחר כך קוטף את הפירות בחיטוב טוב ומשם ממשיך הלאה לפי המצב שיהיה. מה יתן לך מסה רצינית על 15% שומן?! מה זה 15% שומן?! זה כלום! תחשוב שבתחרות אנשים עולים לבמה בין 4%-7% ונראים מעולה! אז 15% זה אפילו לא אמצע המסה שלהם, הם עולים עוד קצת ורק אז יוצאים לחיטוב, וגם אם אתה לא מתחרה אתה רוצה לבנות גוף יפה וגדול לא?!
שורה תחתונה תעשה מה שיעשה לך טוב אבל מקווה שתקבל את המלצתי.
|
גוף כמה שיותר גדול ויפה זאת המטרה-אבל....אני לא יכול להרשות לעצמי יותר באחוז שומן כי וואלה...כן חשוב לי איך אני נראה בקיץ כי מפריע להסתובב עם בטן קטנה בלי חולצה....חוץ מזה....אני רואה את זה בצורה אחרת:אני עושה חיטוב קצר עכשיו ואז ממשיך במאסה ואחרי שנה בערך שוב חיטוב קצר ואז עוד מאסה
מה יתן לי להעלות מאסה ולהגיע לקרוב ל20% שומן ואז להתחיל חיטוב ארוך ומייגע שגם בו אני אאבד המון שריר[כמה זמן חיטוב אפשר לעשות ולשמור על כל המאסה שהשגתי?]
לכן אני מעדיף לעשות חיטובים קצרצרים מידי שנה גם כדי לראות בדיוק איפה יש לי לשפר וגם שבתמונה הכללית אני אהיה יותר זמן בשנה במאסה[אם אני אעשה מאסה ארוכה יחסית ואעלה בשומן אז גם החיטוב שלי יהיה ארוך וככה יצא שבמהלך השנה אני נמצא יותר ויותר זמן בחיטוב-זמן שאני יכול להקדיש לעליה במאסה]
מקווה שהבנת את הראש שלי פה
You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do!

לפניות, שאלות, בקשות, המלצות, תלונות
- ליחצו כאן.