צפיה בהודעה בודדת
ישן 08-03-09, 23:26   #96
Dark_Muse
חבר פעיל

הסמל האישי שלDark_Muse

כללי:: מדריך כושר

ציטוט:
פורסם במקור על ידי barakav צפה בהודעה
גמישות טובה בהאמס לא נותנת יתרון עצום לאדם בריא, מחקרים הראו שאין קשר בין הגמישות שלך בהאמס לסיכוי שתפתח בעיות גב בעתיד, זה מיתוס. היא עוזרת לך להשתקם אחרי שפרצת דיסק, לא לפני.

אגב, המיתוס הזה נותן עוד סיבה לכך שפיסיוטרפיסטים לא צריכים לתת המלצות לאנשים בריאים.

שרגא, בעקרון אני קרוב לדעתך, אבל הבעייה האמיתית לדעתי, היא שאנשים הם עם קיצוני, הם לא יכולים לעשות אימון קצר וללכת הביתה אלה חייבים להיות שעה וחצי בחדר הכושר. בכל אופן, אנשים גם נוטים לקפוץ מקיצון אחד לשני והדוגמא של לא לעשות ידיים נכללת כאן.

מה הבעיה בלעשות שני סטים באימון לשריר קטן?
תראה לי מאיפה הבאת את זה...
יש לי הרגשה שאתה לא יודע לקרוא את המחקרים שאתה קורא. אני עדין אקח מילה של פיזיותרפיסט מאשר מילה של אחד שסיים ללמוד בוינגייט.
יש לי הרגשה שהמחקר דיבר על בעיות גב באופן כללי לאנשים רגילים, לא לאחד שבא כולו מקוצר וקמוץ ופתאום בא לעשות תרגילים.
כמו שקיצור שרירים בכתפיים עלול לגרום לבעיות די חמורות בכתפיים (בעיקר לאנשים בעלי קיפוזסיס) כך חוסר גמישות באמסטרינגס עלולים לגרום לבעיות גב, במיוחד בתנוחות שדורשות אמסטרינגס גמישים די.
ואני לא מדבר על אנשים שרק התחילו להתאמן או כאלה שלא יודעים איך להשתמש בגוף שלהם (כל ה buttwinks בסקוואט וכו'). אני מדבר על אנשים שבאמת יש להם קיצור באמסטרינגס. אני מכיר אחד כזה שלא יכול לרדת יותר ממקביל בגלל זה. אם הוא ירד, לא רק שהוא יאבד מאפקטיביות של הסקוואט כי הוא יאלץ להרפות את האמסטרינגס, גם הגב שלו יתעגל וזה לא יהיה נחמד לחוליות שלו כשיש עליו מוט.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי reshos123 צפה בהודעה
:s

הבעיה שיש פה טאבו על התפיסה שלכם, לא שיש לאף אחד בעיה עם זה, כי זה האיזור שלכם אחרי הכל, אבל עדיין.
הבעיה היא שאתה כותב כמו טרול ב90 אחוז מהפוסטים שלך, לא הדעה שאתה מחזיק בה.

נערך לאחרונה על ידי Dark_Muse, 08-03-09 בשעה 23:32.
Dark_Muse מנותק   הגב עם ציטוט