צפיה בהודעה בודדת
ישן 09-02-09, 21:40   #20
coldfire
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Dark_Muse צפה בהודעה
איך הכונפות ביפו? :-p

עם כל הכבוד, זה לא עניין של אף אחד כמה אני מרים, מה אני עושה ולמה אני עושה. אני אתקדם בקצב שלי, איך שנכון לי ואיך שאני מרגיש. אף אחד לא יכול לפתוח פה על אחר בגלל שהוא מרים x משקל ל y זמן. זה לא העסק של אף אחד איך מישהו מסויים מתאמן. אם למישהו יש בעיה שאני מרים 40 קילו הוא יכול לקפוץ לי. אתה יכול להגיד לי שלדעתך אני צריך להתחיל לעלות משקלים. להגיד לי שאני סמרטוט? סמרטוט מי שאומר דבר כזה.

לשאלתך השניה קולד, אני נהנה מזה, לכן אני עושה את זה. מעניין אותי כמה אני מרים ביחס לאחרים? לא.
מעניין אותי מספיק כדי שאני אבזבז את הזמן שלי בפורומים לריב עם זה בלי סוף? גם לא (אני משתדל להמנע מהרגלים רעים).

כבר מזמן אמרתי ליאיר (aka ht) לא להכנס לריבים האלו. זה מיותר, זה בזבוז זמן ואתם אף פעם לא תסכימו אחד עם השני. הוא עכשיו עובד על כוח למרבה הפלא, אבל אתם לעולם לא תבינו שבשביל פיתוח גוף, אין מניעה עקרונית מלעבוד מבודד או על שרירי הידיים. אחרי הכל בשבילכם פיתוח גוף זה דוגמנים ולא באמת עבודה אמתית לא? אז בשביל מה בכלל להכנס לדיון הזה שוב =]
למה אתה נכנס למגננה? לא קראתי לך סמרטוט. אמרתי שאם אין לך בעיות מיוחדות (אני לא יודע אם יש לך), אין שום סיבה שהדדליפט שלך יהיה 40 קילו. אם יש לך סיבה טובה, אני לוקח את המילים שלי בחזרה.

לגבי ht, אין לי כבר כוח להגיד שוב מה אני חושב. והוא גם לא שווה את המאמץ שלי.

לקחת קשה את הקטע עם דוגמנים, וגם הוצאת אותו בהקשרו, וחבל.
coldfire מנותק   הגב עם ציטוט