צפיה בהודעה בודדת
ישן 18-11-08, 17:15   #19
Armin
חבר מתחיל

אהלן אחי
גם אני עשיתי חדר כושר ביתי. אני מסכים עם זה שזה לא מתאים לכל אחד..אני שנה שעברה נרשמתי לחדר כושר והייתי בו אולי 10 פעמים בכל השנה, זה לא הסתדר לי עם הלימודים, כשבאתי היה עמוס ורוב המכשירים היו תפוסים (חדר כושר באוניברסיטה) ככה שנאלצתי לחכות, אז אמרתי לעצמי שנעזוב את זה. למעשה, לא תיכננתי בכלל לעשות חדר כושר ביתי..סתם התחלתי להתאמן בבית בעיקר כנגד משקל גוף לא משהו רציני, היו לי 2 דאמבלים ואיזה כמה קילו של פלטות..לא משהו. לאט לאט הוספתי עוד ועוד דברים..עכשיו יש לי בנץ' עם3 שיפועים של spin, ארבעה דאמבלים, מוט ארוך (180 ס"מ), סטנד למוטות עם כמה גבהים (קניתי כמה מוטות פלדה מאסיביים וריתכתי בעצמי) והרבה פלטות בהרבה משקלים...מ1.25 עד 20, וכמובן מתח ומקבילים.
מה שחסר לי זה מוט w שאני מחפש לקנות יד שניה, אז אם מישהו מציע אני אשמח:d

בכל מקרה, אם אתה רוצה להיות באדיבילדר רציני אז אתה צריך להירשם לחדר כושר רציני, במיוחד כשבבית אין הרבה מקום ואתה מוגבל מבחינת הרבה דברים..אבל אני מאמין שבשביל גוף לא רע בכלל ומחוטב אפשר להתאמן בבית.

הבעיתיות הגדולה שאני מרגיש בה כשאני מתאמן בבית זה שאתה כל הזמן צריך להחליף משקלים. בחדר כושר יש לך דאמבלים בהרבה משקלים ואתה לא צריך להתחיל להבריג כל פעם מחדש. זו אחת הסיבות שלדעתי צריך לפחות 4-6 דאמבלים שיהיו לך בהיכון במקום שתעצור כדי להחליף.

אל תשכח שבבית אין לך מכונות, אבל אני יותר טיפוס של משקל חופשי..

בהצלחה (נ.ב זו הודעתי הראשונה בפורום, עד עכשיו הייתי צופה שקט)
Armin מנותק   הגב עם ציטוט