ציטוט:
פורסם במקור על ידי hypertrophy
קודם כל אפשר לאמן האמס בלי דד ליפט פחות איכותי אבל אפשרי-אני לא עשיתי את זה בגלל הסיבות שהזכרתי מאיפה הסקת את השטויות שלך אלוהים יודע
לא למדתי בויינגייט החברים שלי מהקורס כן יודעים וחלקם עושים דדליפט
את מהשאני יודע אתה בחיים לא תדע כניראה חמוד ולפי מה שיוצא לך מהפה כל מה שאתה יודע תדחוף לתחת
לך באמת אין מה ללמוד ממני כי אני משתדל שלא להסביר לאדיוטים פפלצנים שחושבים שהם יודעים משהו מהחיים שלהם
אתה מדבר איתי על משקלי עבודה כשעד לפני כמה חודשים בקושי יכולתי ללכת בלי כאבים? אז אני מדבר על התקדמות בעבודה ולך ללמוד את המושג תמורה םוחתת לפני שאתה מתבסס עליו באיוולות שיוצאת לך מהפה
|
הדבר היחיד שאתה יודע נראה לי זה פולי עליון וכפיפות מרפקים
מה כבר אתה יודע יא דפקט אז עשית תקורס בוינגייט וווווווווואו אני ממש מרגיש outclassed
ועם כל הידע הרב שלך והטיפשות הגדולה שלי עם הדד ליפט שלך אני מתחמם ואני בטוח שככה גם בסקוואט, בעיקר כשהתוצאות הם מלפני 11 חודשים.
נ.ב עם כל החוכמה שלך לא הצלחת אפילו להבין למה התכוונתי
בכל מקרה אתה מוזמן ללכת למכון הקרוב לביתך ולהתחיל לעשות כפיפת מרפקים ופולי עליון כמו שלימדו אותך בקורס הכל כך יוקרתי, מתקדם, עוצר נשימה ושאר סופרלטיבים
אה, וחצי מהמדריכים שעושים תקורס המפגר הזה לא עושים דד ליפט כי זה מסוכן וזה מטורף וזה סכנת מוות לעשות תתרגיל הזה, אז זאת עוד אחת הסיבות שיש מיליארד מתאמנים שיודעים לא פחות וגם יותר ממדריכים
מלמדים שם את הדברים הכי בסיסיים בתאוריות הכי מיושנות ומקובעות, מלקרוא 2 וחצי ספרים אפשר לדעת כבר יותר מהקורס הזה