למה למהר לקפוץ לתוכנית ab?
יש לך הרבה דברים עוד לרכוש ולהתקדם בהם שאתה יכול לעשות באימון a, אבל זאת בחירה שלך אם אתה רוצה.
בכל מקרה בתוכנית שלך יש מספר בעיות:
באימון a - הייתי מוריד את הפרפר ל-2 סטים. בכתפיים הייתי שם לחיצת כתפיים כתרגיל ראשון ולאחר מכן הרחקה. גם פה אפשר לרדת ל 2 סטים בהרחקת כתפיים. ביד אחורית כנ"ל - תבחר לך תרגיל טוב לעשות 3 סטים ואם אתה ממש ממש ממש מוכרח (רמז: אתה לא) אז תעשה עוד 2 סטים של עוד איזה תרגיל.
באימון b - אחרי 3 סטים של מתח אין לך מה לעשות 4 סטים של פולי עליון. במקום זה, אני הייתי ממליץ לך לעשות 3 סטים של חתירה ולאחר מכן אם אתה ממש ממש ממש מוכרח (רמז: לא) תעשה עוד תרגיל מבודד כמו פולאובר איזה 2 סטים.
אם בכל זאת אתה לא יכול לוותר על הפולי עליון, תעשה אותו באחיזה צרה שיהיה קצת גיוון. הייתי עושה במקום הפולאובר אם כבר - 2 סטים יספיקו.
את הרגליים אגב, תעביר לתחילת האימון. תעשה סקוואט חופשי, תבקש ללמוד את זה מהמדריך שלך. אחרי זה אפשר לעשות עוד כפיפת ברך במכונה ועוד איזה 2 סטים של כפיפה כפית עם מוט (תאומים).
יד קדמית - מספיק לך 3 סטים עם מוט w או דאמבלים של כפיפה וזהו. אם אתה רוצה, תעשה 2 תרגילים שונים 2 סטים כל אחד. מיותר מאוד לעשות 8 סטים לשריר הזה.
אני הייתי מוריד תרגיל אחד לבטן ומוסיף תרגיל לזוקפי הגו. הייתי גם אולי מתחיל לתרגל טכניקה של דדליפט, זה מעולה בגיל שלך. בכל מקרה אלו רק הערותיי ודעתי.
|