צפיה בהודעה בודדת
ישן 07-09-08, 10:34   #1
Raffib
מתחרה מקצועי - חבר על

הסמל האישי שלRaffib

כללי:: רפי
עוסק ב:: מתחרה, מאמן אישי ויועץ תזונה
חדר כושר: D-CLAB

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ניגרי ענק צפה בהודעה
זו הייתה כתבה ברמה של טלוויזיה מקומית, שום יצירתיות, שום מעוף, שום דבר שלא ראינו כבר מיליון פעם.
עוד פעם "כמה ביצים אתה אוכל"?
בדיוק בגלל הדברים האלה לא התלהבתי להתראיין.
נכון שלו הייתי שם, הייתי לוקח ומוביל להם את הכתבה לרמות הרבה יותר אקסטרימיות, כגון להסביר את ההבדל בין תפריט מאסה לחיטוב, ולהבהיר שאלה המזלזלים, אם אשים אותם יומיים בנעליו של באדיבילדר תחרותי הם כבר יחפשו את האם 16 מהמילואים כדי לשים בפה עם מחסנית בהכנס, ושבאדיבילדר זה קודם כל אדם חזק בראש.
אבל יום לפני תחרות כשהראש שלי כואב ודואב, החלטתי לוותר על התענוג, וכשאני רואה את הכתבה אני ממש לא מתחרט.
מקווה שערוץ הספורט יסקר את הצד המקצועי של התחרות, ישווה מתחרים, וייתן יותר כבוד לספורטאים שאוכלים כל כך הרבה חרא.
כמו שכבר אמרתי ניסיתי להוביל לכיוונים אחרים אבל הם פשוט חתכו בעריכה והשאירו את התשובות של יוסי על כמה בייצים אתה אוכל בארוחה.
גם אותי שאלו שאלות כאלו וניסיתי למשוך אותם להבין שלא הכל עומד על כמות הבייצים, אבל תשובה כמו של יוסי מושכת רייטינג וזה מה שמעניין ערוץ מסחרי.
אי אפשר לבוא אליהם יותר מדי בטענות. ערוץ מסחרי לא יעשה כתבה מקצועית על תחרות ספורט, זה התפקיד של ערוץ 5 שם אני מצפה לכתבה יותר רצינית.
כאן זה היה סיקור חביב על העולם וההכנות לתחרות.