אבל מצד שני הייתי מאוכזב מעצמי שלא השקעתי 100%שהרגשתי חלש ושלא עבדתי מסודר ונכון.
אחרי התחרות ניגשו אלי מלא חברים,מכרים ומתחרים ובניהם ארבל,עומר לנדאו,עדי ואסיד ועוד הרבה וכל היה לו משהו אחר או עיצה לגבי והייתי נורא מבולבל ולא ידעתי אחד אמר תמשיך חיטוב עד הסוף השני אמר לא אתה יותר מדי זמן תהיה במאזן נייטרלי ואז תחזור לחיטוב אחד אמר עזוב חיטוב תרביץ מסה עד שתיתפוצץ משריר ואז תחטב הייתי מבולבל ומה שקרה בסופו של דבר זה שהחלטתי כוס אמא של כולם סליחה על הגסות אני עושה אוף סיזן מלוכלך רצח ועד שאני לא מעלה ימבה שריר אני לא מחטב!נכון טיפשי וזה מה שקרה לי הגעתי ל35 אחוז שומן באוף סיזן הזה והינה כמה תמונות:
ניתן לראות כאן שגדלתי קצת האמת...אבל כפי שאתם רואים כל מה שעבדתי עליו במשך האוף סיזן הזה זה רק כוח כוח כוח כוח לא סופר סטים לא דרופ סטים לא ידעתי מזה לא ענין אותי עבדתי רק על כוח כאילו איזה סוג של פאוורליפטר וגם אם הייתי 140 קילו בחזה על משקל של 134 קילו זה ממש ממש עלוב לפאוורליפטר

ככה שלא השגתי שום דבר..באותה תקופה הכרתי את חברה שלי(נטלי)שהחלטתי שאם אני ממשיך להראות כמו שאני ניראה אז הקשר שלנו די יגמר ושהיא יודעת מזה באדיבילדינג(לא נרחיב על זה)והיא הבינה שהמצב שלי חרא ושאני צריך לעשות משהו ואז אמרתי לעצמי זהו אני חייב למצוא מישהו מקצוען שיעזור לי להגיע סוף סוף לתוצאה שאנשים יסתכלו עלי ויגידו "או ככה ניראה בן אדם רציני שמשקיע ככה ניראה באדיבילדר כל הכבוד גלעד!"