צפיה בהודעה בודדת
ישן 30-08-08, 17:48   #52
senate
חבר פעיל

הסמל האישי שלsenate

כללי:: אני לא סנטה

ציטוט:
זה ברור שנעשה פה שימוש ץ וכל מילה נוספת מיותרת , לא משנה מה תגיד אהה "זה ברור"...
תאמין או לא, אבל לא !
ואני לא הולך להתעסק במי מאמין ומי לא אני ממש לא ילד שיתחיל להסתיר פה דברים על איך נעשו (נהפוכהו..)
ציטוט:
פורסם במקור על ידי the sun צפה בהודעה
אסור לדבר על חומרים בפורום, אני פשוט לא רוצה שילדים קטנים שאין להם מושג מה נכון ומה לא יחשבו שככה הם יראו אם הם יעשו חיטוב על מאסת שריר נמוכה ויתאמנו fbw בבית עם הליכות.
לגבי חומרים אני כבר עניתי ואני לא צריך לצאת גבר ולגיד עשיתי סייקל x שלא עשיתי, אני יודע שמה שעשיתי זה להיות דביק במשימה ואופי חזק וזה אולי לא סוג האנשים שאתם ומחשים לכם קיצורי דרכים על ההתחלה עם "סייקל X"

אני לא יודע אם אתה מסתלבט בהמשך התגובה שלך לגבי האימון שלי בבית אבל אני יגיד מה דעתי על האימון בבית:

גם ככה האימון אנאירובי בחיטוב הוא רק לגירוי וגם ככה כמעת כל תרגילי הבית הם תרגילים מורכבים ולא מבודדים שרירים ולא צריך מעבר לזה בחיטוב.
אני לא חושב שגם אם היייתי עושה את זה במכון היו תוצאות אחרות, זה רק תחילת האימונים ובתור התחלה, משקלי גוף הם מספקים מספיק התנגדות כמו שמשקולות היו נותנים לי
תראה איזה תרגילים היה לי שם כמו לחיצה בעמידת ידיים שזה ממש לדחוק את כל משקל הגוף למעלה
וגם מתח מספק ממש התנגדות כמו ווינץ במכון וגם מקבילים(בתור התחלה כן...)

לתקופה הזו מכון היה נותן לי רק נוחות. ולכן עכשיו שאני מתחיל מאסה זה ברור לי שתוצאות אני יראה רק במכון כי עד מהרה משקלי גוף יהיו קלים מידי מכדי לספר התנגדות וצריך לבודד שרירים כדי לעבוד בירצינות.

נערך לאחרונה על ידי senate, 30-08-08 בשעה 17:57.
senate מנותק   הגב עם ציטוט