ציטוט:
פורסם במקור על ידי avlier
אני אמרתי דבר כזה שאני לא עושה כלום ..........
אני משקיע יותר מרוב האנשים בפרום פה בכלל בכלל ..........
אז גם אני יוכל לקנות אבקות אחי מי האתר פה ולהיות יותר גדול מה שהרבה אנשים עושים אבל מה לעשות זה לא כשר...........
אוכל אני מנסה לאכול כמה שיותר אבל אין הרבה מאכלים טעמים עם (כמה שפחות שומן )
תאמין לי אחי שקראתי את כול המארמאים באתר כי אני באתר פה איזה שנתיים ......
וואלה הייתי מת לקנות אבקה לעליה במסה אבל הכשרות הכשרות ......
אתה חחושב שאני ילד שמעניין אותי מה מגבים לי פה ומה לא..
בלי קשר אני מתפיח לך שעם הייתה רואה אותי עכשיו והייתה רואה אותי לפני 5 חודש במצאות ......
הייתה נגנב אחי ........
|
דבר ראשון תפסיק עם כל ה " ...."
דבר שני , זה שאתה "משקיע" מזמנך בפורום זה לא אומר שתוכל או שיהיה לך גוף כמו שצריך כי ע"י ישיבה מול מסך מחשב לא ניתן לפתח גוף.
דבר שלישי , אני בטוח שבמידה ותיצור קשר עם גיל , הוא יוכל לדאוג לך בעניין של אבקת חלבון כשרה , וצא מהסרט כי אתה לא תגדל רק ע"י שימוש בחלבון. זה לא תרופת פלאים או משהו.
דבר רביעי , זה שקראת מאמרים , לא מעניין אני חושב אף אחד כי לבסוף מה שתעשה עם קריאת המאמרים הללו זה בידיים שלך ובא ע"י בחירה ולא ע"י קריאה , קראת? אוקיי אז למה אתה לא מיישם? כי כפי הנראה עכשיו זה בדיחה לנסות ולעלות תמונה שלך כפי שאתה נראה היום ולשאול את מה ששאלת ואם זה כל כך לא מעניין אותך תגובות האנשים פה אז למה העלאת בכלל את התמונה? תישאר אנונימי וזהו.
דבר חמישי , לא הכי מעניין אותי איך נראת לפני שנה או 5 חודשים כי כרגע אתה לא נראה כמו מישהו שאני יכול לתת עליו חוות דעת כלשהי חוץ מלומר לך שעדיף שתלך לאכול ותגדל.
תיישם את מה שכתבתי לך פה...חומר למחשבה...