ציטוט:
פורסם במקור על ידי mortex
http://israelbody.com/showthread.php?t=38066
זה אתה פירסמת ... מה אתה מזיין ת'מוח מה אתה אנורקס שרוצה להיות עוד יותר אנורקס ...
לא מבקרים אותך בשביל לרדת עלייך אלא בשביל להבהיר לך שחיטוב עושים בשיא מאסה ולא ב 59 קילו ... אתה לא תוריד שומן אתה תוריד שומן ושריר ומאסה... אתה תשקול איזה 55 קילו ... ותיהיה כמו ההומו ההוא שמחוטב ושוקל 50 .
מה אתה עושה לעצמך בנאדם ?
תתחיל תפריט מאסה כמו שצריך , ותעלה לפחות ל 70-80 קילו לפני חיטוב...
|
אח שלי אני מתחיל הפסקה של כמה זמן כדי לחזור למוטב ולהפציץ במאסה בהפסקה אין טעם שאני היה עם 15 אחוז שומן אני מעדיף שבזמן ההפסקה אני היה חטוב
שמע אחי פעם ההיתי שמן ההיתי מתביש ללכת לים בגלל שצריך להוריד חולצה החלטתי שנימאס לי ועשיתי חיטוב לא ידעתי מזה פשוט בקושי אכלתי ירדתי ל 50קילו ההיתי נירא רק עצם לא היה לי שריר
באתי לפורום למדתי קראתי הכנתי תפריט עליתי ל65 קילו עכשיו ההפסקה הזו הורדתי עוד 5קילו אני כרגע על 60 קיול אבל יש לי שריר אחי ואני מודע למה שיש לי אני לא מהאנשים שחיים בסרט שהם עם שרירים ככה שאני רוצה חיטוב גם בגלל הפסקה וגם בגלל שזה הגאווה שלי לעצמי להוריד חולצהשיראו קוביות חיטוב טוב בגוף
אז בבקשה אל תגידו לי למה וזה ישילי סיבה אני לא טיפש שחשוב שהוא ענק אני יודע שאנ יהיה רזה אבל זה סיכון עצמי שלי שאני יעשה
תודה.