ציטוט:
פורסם במקור על ידי nsh1
דבר ראשון אני מאוד אהבתי את דרך החשיבה שלך הכי, זה מראה העמקה רצינית בתחום, כבוד.
בקשר ל1-2, (שים לב שהם קצת סותרים אחד את השני) - אז לגבי זה תחשוב שזה כמו קלאץ' של רכב - את לוחץ עד הסוף - ניטרלת את פעולת הגלגלגים- אתה משחרר עד הסוף - עברת את נק' החיכוך......
בקיצור אתה צריך " למצוא את הנק' " שתאזן בין טווח חזרות לווליום. בדיוק כמו במצמד ... =]
|
הם לא סותרים, מה עם לדוגמא לעבוד כבד, לא לכשל והרבה סטים?
לעידן
בטח שדרופ סטים בונים כשל, אתה אולי יכול לבצע 15 חזרות בדרופ סט אחד אבל מה הסיכוי שתוכל לבצע יותר משני סטים?
עבודה לכשל יש סיכוי גבוה יותר לגרום לפציעות (מהסיבה הפשוטה שהמייצבים מתעייפים והטכניקה/יציבות נהרסת)
אם לא ממתח גבוה אז אתה יכול להסביר לי ממה נוצרים קרעים בשריר ולמה זה לא הגיוני שאם יש הרבה קרעים אז בהכרח יש יותר איפה לפצות ואז יש יותר מקום לגדילה (בהנחה שנחים מספיק...),
בעצם אתה חיזקת את מה שאמרתי, אמרת שווליום גבוה גורם לקרעים ואמרת שמתח גדול גורם לקרעים, אם משלבים אותם....
איך מכונות יכולות ליהיות בטוחות יותר ? זאת תנועה מלאכותית בדרך כלל חד מפרקית שלא מצריכה יציבות, וכמובן התנועה מוכתבת ע"פ הכלל ולא מותאמת לך אישית, יש פה כמעט את כל המרכיבים לפציעה...
אתה יכול להסביר לי מה זאת אומרת