צפיה בהודעה בודדת
ישן 16-07-08, 18:59   #12
shai224
IsraelBody VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלshai224

ציטוט:
פורסם במקור על ידי yuval2 צפה בהודעה
תודה רבה שי!!
כדאי לרוץ בימים שיש לי אימון של חדר כושר?
כאילו כי אני אוכל כשאני חוזר מאימון קופסת שימורים של טונה,סלט ולחמניה , בכללי זה הארוחה שלי שאחרי חדר כושר..
ושעתים אחר כך אני יוצא לרוץ, זה בסדר?
ולמה יש הבדל בין לעשות בטן לפני ולעשות בטן אחריי?

שמע, לא מלא, אבל יש בטן תחתונה כזאת, כאילו אני יודע שהרוב אומרים שאין דבר כזה בטן תחתונה, אבל באיזור הטבור, כאילו יש לי כזה כרס, זה מוזר לי שבאמת אני על משקל 51, כאילו תת משקל, ועדיין יש בטן...
אז אני עכשיו מנסה שיטה יותר חכמה, וזה ריצה, בטן וחדר כושר בכללי, ואכילה נכונה..
מה שעשיתי לפניי זה היה, חדר כושר, בטן בקטנה, ואכילה של ציפור..
שמע אחי , אני אישית לא אוהב לשלב אימוני אירובי לאחר אנ-אירובי וואלה לא מסתדר לי השילוב הזה כי גם ככה אני גומר את עצמי באימון משקולות ולאחר מכן אתה עוד צריך לאכול ארוחה טובה ועוד לרוץ אחרי זה? לא אוהב וגם לא יאהב , בכל מקרה אישית אני ממליץ לך לא לאכול כ 3 שעות לפני אימון אירובי וזאת ע"מ שתהליך שריפת השומן בגוף יהיה יותר אפקטיבי על "בטן ריקה" מפחמימות כלשהם שאכלת לפני וישר יתחיל לעבוד על מאגרי השומן בגוף , זה בגדול מה שעזר לי מאוד בתקופת החיטוב האחרונה שלי ואני מקפיד על כך בכל אימון אירובי , כמובן שלאחר הריצה או כל פעילות אחרת שתבצע , תכין לעצמך ארוחה עם פחמימות כגון תפוחי אדמה מבושלים/אורז ושילוב של טונה או כל חלבון מוצק אחר . ושוב אני מדגיש זה הכל עניין של נוחות ואם יש לך את הכוחות לבצע אימון אירובי לאחר אימון משקולות אז לך על זה אבל אני אישית לא הייתי ממליץ .

shai224 מנותק   הגב עם ציטוט