צפיה בהודעה בודדת
ישן 21-05-08, 17:43   #35
shai224
IsraelBody VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלshai224

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ran_z
תודה, יש לי עוד שאלה.
אם אני קונה באופן חיצוני ולא מפרטנר, אז יש גם חסרונות בוודאי כמו ביטוח המכשיר במקרה ואבד, נגנב, ניזוק וכו'. בנוסף, ידוע לי שבשביל שGPS יעבוד צריך לשלם לחברה 19 ש"ח בחודש. אז אם אני לא קונה באורנג' איך אני יכול להפעיל את השירות? הם הרי חושבים בכלל שיש לי סמסונג 990.
אני מקשקש שטויות או שיש משהו בדברי?
שאלונת אחרונה, אתה אומר שאני חייב שהמכשיר יהיה "סים פרי" בשביל שאני אוכל להפעיל אותו. יש איזה דרך לזהות זאת על המכשיר בזמן הקניה?
תודה.
תראה בגדול מה שניתן לעשות ואנשים שרוכשים מכשירי נוקיה מחו"ל עושים זה להגיע לנקודת שירות של אורנג' ולבקש מהם להכניס את המכשיר למעבדה ע"מ להתקין את התוכנה של פרטנר במכשיר עצמו.
תוכנת הג'יפיאס באמת ניתנת להוספה במידה ומותקנת תוכנה של פרטנר על המכשיר עצמו.
לשאלתך בנוגע לביטוח המכשיר מבחינה של אובדן/גניבה או נזק , כמה שיודע לי זה שמרגע שרכשת אותו בצורה פרטית דרך חנות ולא בן אדם פרטי , ישנה אחריות שתקפה לשנה מיום הרכישה , אחריות זאת כוללת נזקים טכניים בלבד! תשים לב לזה! הכוונה היא לדוגמא אם אין תצוגה או תאורת מסך , קליטה נעלמת , מבצע ריסטים וכו'...כל דבר שהוא נחשב טכני בלבד ולא אובדן או גניבה , בשביל לבטח את המכשיר למקרים הללו זה אתה צריך כבר לברר דרך אותה החנות מה ניתן לעשות בנידון.
ולשאלתך האחרונה , תגיע לחנות עם הסים שלך , תבקש לשים אותו במכשיר החדש ותבדוק הכל עוד לפני שתצא משם! הכוונה היא , תתחבר לאינטרנט ותראה שבאמת אתה מצליח לבצע גלישה והמכשיר לא עושה לך בעיות מבחינה של הגדרות גלישה , עוד נתון שחשוב לדעת זה שהשירות של GPS תומך אך ורק במידה ויש לך חבילת גלישה על הקו ובגלל זה אני מציין שחשוב לבדוק את עניין הגלישה וחיבור לאינטרנט עוד בטרם יצאת מהחנות.
בהצלחה !
shai224 מנותק   הגב עם ציטוט