צפיה בהודעה בודדת
ישן 26-04-08, 19:25   #40
look
חבר פעיל

הסמל האישי שלlook

ציטוט:
פורסם במקור על ידי rg12
אם למשל אתה רוצה להגיע ל3700 קלוריות (בערך היעד שלי), אז בתפריט של 20:40:40 זה ילך ככה:
חלבון: 300ג
פחמימות: 300ג
שומן: 150ג (!)

דבר ראשון השומן די גבוה.
דבר שני אני לא צריך 300ג חלבון כל עוד אני טבעי (זאת אומרת בלי חומרים).
וזה אומר שאת רוב האנרגיה שבדרך כלל צורכים מפחמימות אני אצרוך גם מהקלוריות של החלבון.
למה לא לאכול פשוט 400ג פחמימה ו200ג חלבון (עזוב לרגע את השומן בצד שלדעתי הוא גבוה).
אתה רוצה להגיד לי ש200ג חלבון מלא לא יספיק לי בתפריט של 3700 קלוריות?
זה פשוט דבילי לצרוך אנרגיה מהקלוריות של החלבון! זה הרבה יותר כסף, וזה לא יעיל כמו צריכה של פחמימות על מנת להפיק אנרגיה. אתה צריך קלוריות מפחמימות מורכבות ואיכותיות על מנת שהגוף שלך יוכל להפוך חלבון לשריר, ואת הקלוריות האלה אתה משיג מפחמימות ואת החלבונים אתה משיג מחלבונים.
זה פשוט תפריט מאסה חסר כל טעם והגיון (זה שרשמתי למעלה), הרבה שומן, מעט פחמימות, ויותר מידי חלבון.

תנסה משהו כזה אם כבר:

חלבון: 200ג (חלבון מלא)
פחמימות: 535ג
שומן: 90ג

תראה לגיל את היחס הזה שהוא מציע ואת מה שאני מציע בלי לדבר איתו על יחסים, פשוט לשאול אותו מה עדיף בשביל לצרוך 3700 קלוריות ותראה מה הוא יעדיף. אני מבטיח לך שבעיניים עצומות הוא יבחר את מה שאני רשמתי.
דבר ראשון אתה לא תצרוך אנרגיה מחלבון אם תימנע ממצב קטבולי !!
זה שתאכל יותר חלבון לא ייגרום לגוף לשנות את כל מערכת השרירים (והמערכות שצורכות אנרגיה באימון) שבמקום שהיא תהיה ניזונה פחממה היא תהיה נזונה מחלבון. זה לא ייקרה !

דבר שני, בתפריט של 3700 קלוריות ומאזן כזה אתה תאכל 740 קלוריות משומן, מה שאומר 83 גרם שומן, ולא 150.

דבר שלישי, מה הכוונה "לא צריך 300 גרם חלבון כל עוד אני טבעי" ? אתה גנוב ? אין שום קשר לחיים.

דבר רביעי, אתה תצרוך מספיק פחממה בשביל להאכיל את השרירים במאזן הזה. אחרת גיל לא סתם היה מטעה אנשים במאמרים שלו עם נוסחאות שגויות.

ואין דבר כזה "לצרוך אנרגיה מקלוריות של חלבון".. אנרגיה באה מהכל, וכל עוד אתה תספק פחממות זמינות לגוף הוא לא ישתמש בחלבון לאנרגיה. וזה לא תלוי בכמות של פחממה שאתה אוכל ביום אלא בתזמון של כל פחממה.
למשל, מיד לפני אימון ומיד אחרי נאכל פחממות זמינות על מנת שהגוף ישתמש באנרגיה הזאת ולא יפרק שריר לאנרגיה.

ואני לא בא להגיד ש200 גרם חלבון לא יספיק, אני אומר שזאת אחת אפשרויות, לשים 300.

רעל רעל רעל לא להפסיק גם כשרע רעלללללל

תעשו מצווה ותיכנסו מתחתי:
http://bux.to/?r=rotemtz
Sometime life gets you down, Just KEEP EATING
look מנותק   הגב עם ציטוט