אשכול: ל zoond
צפיה בהודעה בודדת
ישן 31-03-08, 01:48   #17
Eskimo :-)
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי speed
יוואוו ב"הצלחה! אם אתה רוצה להעלות רמה תקשיב לי, זה קשה פעם אחת אבל זה הופך לכיף ועזור לך..:
תעשה ריצה פעם אחת למרחק של כמה ק"מ (בטבע!) במצב שאם אתה לא עושה אתה תשאר שם כך שאתה חחייב לעשות ואם יש לך עליות, במיוחד קשות מאוד, שאת ה יודע עליהם, תעשה אותם כחלק מהמסלול. וגם אם לא נושמים ואין כח לספור צעדים ולעת שהכל בראש.
פעם אחת כזאת.. משפר פלאים אח"כ טת הכושר, מקפיץ את האימון בכמה דרגות, (אני ממליץ לך גם כל פעם שאתה עושה ריצה, להגיע לסף הקושי הזה שהוא "זהו, לא יכול יותר" אבל אתה לחוץ בזמן אז תדע ללחלק טת זה בצוררה שבשבוע הזה אתה ושה את זה ושבוע הבא פעם פעמיים גג כדיי לצבור כח ומוכנות נפשית לגיבוש.
שיהיה ב"הצלחה!!
אני יודע אני הולך לאיזה מסלול עם עליות אחו שרמוטה נעלה אותו עם ת יק כבד מאוד וזה יהיה דומה ליום סיירות
אחרי זה אני יתכונן בים לריצת ה2000 שבה צריך לעשות פחות מ 10 דקות ....... וכמובן שאני יעשה ספרינטים בהליכון וכולל מיני ריצות סתם .................................וריצות בעליות..........
אה ואני לא יודע אם בכושר הנוכחי זה ככה אבל שאני רץ בחוץ בלי לחשוב על המסלול סתם רץ במסלול שאני קובע במהלך הריצה אני יכול אףפעם לא להפסיק (אלה אם כן יש במהלך הריצה שיפועים)כי אני לא חושב שזה עומד להסתיים ואני לא מרגיש קושי לעומת זאת אם הייתי רץ במסלול או עם זמן הייתי מרגיש לקראת הסוף שקשה לי כי זה הכול בראש