חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
ינעל העולם איזה תחרות כיפית....!
קודם כל כבוד לארטיום התותח שבא איתנו ובידר אותי כל היום ,אני חולה עליך אח קטן רוסי ומגניב שלי !
לפני שנכנס לתחרות אני רוצה לחלק מחמאות ראויות לחלוטין לכמה אנשים.
גיל גרנות :אתה שפל,אתה נקניק ,אבל אני חולה עליך !היום היו צחוקים שלא היו הרבה הרבה זמן !
אביב עומר : שיחזור של הסטרפטיז שירותים מאוגוסט ! חח רק שהפעם אני עם ריבועים בבטן חחח
גדלת בטירוף אחי ,אתה בדרך הנכונה ,רק לחטב לחטב !
לתחרות עצמה:
מקום ראשון הלך למישל טרוני ,היה גדול ,היה יחסית חטוב ,וזאת תחרות פיתוח גוף והמאסה היא שיקול עיקרי פה ,אין מה לעשות ,זה הספורט. כל הכבוד על המקום הראשון !
מקום שני היה אור ביטון ,והוא היה מבחינת חיטוב ברמה אחרת מעל כל התחרות הזאת ,יכולת להכניס מטבעות של שקל בין הריבועים שלו בבטן ! הרגליים שלו השתפרה ,אבל הגב עדיין חלש ודורש שיפור משמעותי ,אני בטוח ומשוכנע באלף אחוז שאתה תשתפר ותתקדם ותהיה אחד החזקים בארץ ,כי מעטים החבר'ה פה שיכולים להתחטב ולהתייבש כמוך ,אני אוהב אותך מאוד אחי ,ואני גאה בך ,נתת הופעה של מלך ,וקיבלת את המקום השני בכבוד ,למרות שזה לא קל כשאתה מגיע כל כך טוב עדיין להפסיד ...כל הכבוד ,כל הכבוד ושוב פעם כל הכבוד !
עוד מתחרה שהתבלט בעייני היה אוסמא דגש ,מתחרה צעיר שלקח שני בנוער של נאבא ,יש לו מבנה טוב ,ופול מאסל מעולה ,רק צריך להתחדד ולהוסיף מסה ,אבל הפוטנציאל של הילד הזה בשמיים!
מעבר לכך היו הופעות אורח של מאור זרדז ועמית "בר כוח" ספיר ,
מאור כיום הוא הבאדיבילדר הכי טוב בארץ ,אין אפס ,הוא ללא ספק מ-ו-ש-ל-ם ...מסיבי ,זרועות מפוצצות,גב ברמה הכי גבוהה שיש ,רגליים ברמה עולמית (ואני רציני לחלוטין !) וחזה פסיכי ,אין פוזה שהוא נראה בה רע ,באמת מתקדם בקצב מסחרחר , כל הכבוד מאור !!
עמית ספיר הוא המתחרה הכי חזק שיש למאור היום בארץ,הוא הישתפר המון ,וpound For Pound עם המסה שיש לו על הגובה שלו ,הוא הולך חזק חזק עם מאור ראש בראש ,רגליים מעולות ,הרגל האחורית הכי טובה בארץ יד אחורית בין הטובות שיש פה ,חסר לו עוד קצת מסה כוללת והוא יהיה הכי איכותי בארץ ,הבחורצ'יק מתחרה עוד 9 שבועות באליפות אירופה בספרד,ושיהיה לו הרבה בהצלחה ,עשינו איתו ראיון וידאו והיה מצחיק לגמרי
תחרות מצויינת! תמונות יעלו עוד הלילה .