צפיה בהודעה בודדת
ישן 15-03-08, 01:58   #38
Night_Wolf
Banned

שלח הודעה דרך ICQ אל Night_Wolf

ציטוט:
פורסם במקור על ידי m4a1
קודם כל תרגע אחי, פשוט תבין גם אני חושב שהוא ממש לא בסדר במיוחד עכשיו שראיתי את התוכנית.
במקרה הבת שלו היא ידידה ממש טובה שלי והיא כזאת ילדה מקסימה והיא ממש בהלם מהכתבה הזאת אז לפני שאתה קופץ למסקנות ואיומים תחשוב על זה. גם אני מאוד נבהלתי מהכתבה אבל תחשוב שיפול עליך כזאת צרה בבום אחד.
סבבה אחי זה שהבת שלו אחלה וסבבה איתך זה לא אומר שלא מגיע שיפחלצו לאבא ההיטלר שלה תמוח אם שוטגן על איזה קיר או לשפוך עליו רוטב סטייק ולזרוק אותו לאיזה כלוב אם 4 פיטבולים מורעבים שיאכלו אותו תוך כדי שהוא צורח שמע אחי אני מאז שאני תינוק הייתי זוחל על הריצפה אם כלבים!
אבא שלי סיפר לי שהכלבה הקודמת שלי הייתה נובחת ומנסה לנשוך כל מי שהיה מתקרב לעגלה שלי,וגם היום אני חי בבית אם כלבה(אחרת הקודמת ניפטרה )אם אני רואה בן אדם כזה ברחוב לא מענין אותי מבוגר זקן אין אצלי כבוד ולא מחשבן למסורת ולשטות הזאת לוקח משהו ומתחיל להכות את הבן :):):):) הזה.

נ.ב
ראיתה איך הוא הרדים שם תכלבים?איך הם צרחו מפאניקה?זה בן אדם שלא משנה כמה המשפחה שלו טובה צריך להמית אותו בכאב כזה סעיף הביא לי חחח מחר אני באשקלון נישבע לך שאם אני יראה תפנים שלו אני מפרק לו איזה סריה של בוקסים.

מישה אחי לא רק שאני ישב עליו אלה גם ידרוך לו על הצוואר
Night_Wolf מנותק   הגב עם ציטוט