צפיה בהודעה בודדת
ישן 10-09-06, 00:44   #1
compex
חבר פלטינה

שלח הודעה דרך ICQ אל compex שלח הודעה דרך MSN אל compex

עד כמה שידוע לי, אין עדות על כך שטיפול בודד וממוקד לשריר או רקמה רכה אחרת תגרום לטווח הארוך לדלדול שרירים או לפגיעה ביכולת שלך להתאמן בעתיד. יותר מזה, חולים אצלנו במחלקה (חולים במחלה בשם טרשת נפוצה) לוקחים בזמן התקף סטרואידים לוריד בכמות מאוד גדולה יחסית והם ממשיכים את האימונים שלהם, וההיפך, ההמלצה היא להמשיך ולאמן אותם בדיוק בזמן הסטרואידים. זה נשמע קצת מוזר, אך ההסבר לכך הוא שלא לתת לגוף "לשקוע" במצב של מנוחה וחולי בזמן הטיפול.

בנוגע לטיפול שלך ספציפית, אם אני מבין נכון מדובר בזריקה בודדת ולא בטיפול רחב יותר. תתקן אותי אם אני טועה.

יחד עם זאת, אני חוזר ומדגיש את הצורך באימון תחת מגבלה של משקל עד ההחלמה מהדלקת הכרונית. זאת כדי לשמור על טווחי התנועה התקינים של המפרק והעבודה התקינה של המבנים המעורבים.

זכור: אם לא תגביל את העבודה שלך במובן כמות המאמץ והמשקלים, אתה עלול להזיק לעצמך. כמו כן, אני ממליץ לך לשקול מחדש להתנעץ עם מאמן מוסמך שיתן לך תכנית המתאימה למגבלה החדשה בעיקר עם דגש על השווה בין שתי הידיים.

שלך,

אריאל.

אריאל.
compex מנותק   הגב עם ציטוט