צפיה בהודעה בודדת
ישן 01-12-06, 16:54   #10
Ori-Silver
חבר פעיל

הסמל האישי שלOri-Silver

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Yoggie
אורי-סילבר... אני לא כל כך מסכים עם מה שאתם אומרים פה לגבי עומס על הידיים. אני עובד בתדירות גבוהה על הידיים ורק ככה הן גודלות אצלי (והן גודלות!) אבל איכשהו זה לא מסתדר עם האסכולה של גל T וכמה חבר'ה פה בפורום אז לא משנה כמה אני אכתוב את זה אני תמיד אקבל איזה הסבר שנשמע מחוכם + איזה מחקרון אבל תאכלס מנסיון על עצמי - אין חכם כבעל הנסיון.
בגלל זה אני ממעיט לכתוב כאן כי הרבה אנשים מאמצים גישה אחת שלמעשה לדעתי לכל אחד יכולה להתאים תוכנית קצת שונה בהתאם ליכולות הגנטית שלו להתאושש ולהתפתח. אישית אני מבצע 4 תרגילים לבייספס/טרייספס כל אחד בסביבות ה6-8 חזרות פעמיים בשבוע בלי שום בעיה.
זה נכון שאין חכם כבעל הניסיון ולהיות מקובע על דרך אחת זה ממש גרוע אם זה מה שעובד עליך אז מצויין אין בזה שום פסול אני בעד לנסות הכל ולראות מה עובד עליך הכי טוב עלי למשל תוכניות בחלוקה של מעל ABC לא עובדות טוב ואם אני מחלק בחלוקה שבא השרירים כביכול מתנגשים לדוגמא:עושה חזה ולמחורת יד אחורית הידיים שלי לא גודלות בגרוש אני אישית עם חלוקה של Aחזה כתפיים ויד אחורית B גב רגליים ויד קדמית הצלחתי להגיע ממצב של היקף יד 38 על משקל 80 להיקף יד 40 על משקל 78-79 תוך תקופה מאוד קצרה שלפני זה הידיים במשך 8 חודשים כמעט ולא זזו לכן אני מציע לו לנסות את מה שעבד עלי מאוד טוב ואולי זה מה שיעזור לו
Ori-Silver מנותק   הגב עם ציטוט