ציטוט:
פורסם במקור על ידי Mr.Olimpia
עם כל הכבוד דברתה פה שטויות....
קודם כל ....לתקן צרפתיות, זה בין הדברים הכי יקרים שיש כי חלקים יקרים מאוד.(אני מדבר על דגמים יקרים יותר כמו 407 ו 607 )
אפילו שפולקסווגן חברה עשירה היא עדיין לא מרצדס ולא במוו.... וגם לא אודי כי אודי זה מעין אוטו יותר טוב כדי להוציא כסף)
לגבי המחירים ? 407 ו פאסאט הם אותו באותו קבוצת רישוי (קלאס)
דגם הכי יקר של 407 עולה 271 אלף שקל....
ודגם הכי יקר של פסאט 249 ומשהו אלף...
ואודי הכי יקרה 291....על תשקח שעל אודי רוצים כסף גם על המותג
אז איפה אתה רואה פה שפולקסואגן יותר יקרה ?
|
תגיד אתה צוחק או מה? הרגע הסברתי לך שבאוודי משתמשים באותם מנועים וחלקים של פולקסווגן זה אותו מפעל בדיוק! הכל זהה חוץ מהצורה של הפח. המנועים גם זהים לגמרי בכל המכוניות של סקודה,פולקסווגן סיאט ואוודי. למשל לי היתה סיאט איביזה טורבו, והמנוע היה זהה כמו לגולף GTI, וכמו לאוודי A3 טורבו, הם משתמשים באותם בלוקים בהרבה מכוניות והחלקים מיוצרים בדיוק באותו מקום. עכשיו זה שזה לא מרצדס ובמוו,אז מה? גם פג'ו לא! איך זה קשור? דבר שני אתה כניראה לא כל כך מכיר מחירי מכוניות או יודע איך לעשות השוואה, בוא עכשיו נשווה את המכוניות של פג'ו ופולקווגן לפי הקטגוריות והמחיר הכי יקר(כי אתה אוהב מחירים).
פולקסווגן גולף,המכונית הקופמקטית שלהם, ו-179 אלף שקל למודל 2004 GTI. לעומת זאת,פגו 307 משנת 2004 עולה הכי הרבה 74 אלך. הבדל של מעל ל-100 אלף שקל!!
קטגוריה הבאה ניקח מכוניות פאר, הכי יקרה ומפוארת של פולקסווגן זה פייתון, שעולה מעל ל-700 אלף שקל למנוע W12. מה הכי יקרה ומפוארת של פיג'ו? 607, שעולה 360 אלף לשנת 2007.
אממ.. בוא ניראה עוד מכוניות של פולקסווגן שאין לפיגו מה להציע בכלל בתחום הזה, פולקסווגן טוראג,644 אלף שקל לחדשה.
ועדיף שלא נזכיר את המחירים של AUDI כן? עם ה-A8,S8,A6,S6 הג'יפים שלהם, וכו'...
מצחיק אה? לפגו אין בכלל מכוניות שמגרדות את התחום הזה. אז ככה שאם ההשוואה שלך כמו שאתה אומר זה מחירים, תשים לב שלפגו אין בכל למקום בתחרות, אם ההשוואה שלך זה איכות, אתה צריך לדעת קצת על הקונצרן שכולל את כל החברות של אוודי סקודה סיאט ולמבורגיני, כן כן.
אמינות? לא יודע, היו לנו במשפחה גם צרפתיות וגם גרמניות, הכל אותו חרא, אני עם הסובארו שלי לא רואה מוסך.