שמי נימרוד, אני סטודנט שנה ג' לעיצוב תעשייתי.
ברצוני לבקש מכם לענות לסקר שיעזור בלימודיי.
1) גיל: 14 ושבועייםבערך..__________
2)
זכר/ נקבה ( הקף בעיגול)
3) גובה _1.71_____________
4) מישקל גוף (לציין מה גם מבנה הגוף כגון:שמן, ממוצע, רזה)_____63-64 (ממוצא-רזה)__________________
5) כמה זמן אתה מתאמן בחדר כושר?_לא הייתי קורא לזה חדר כושר אבל 4 חודשים עם משקולות___________
6) מהן המטרות שבחרת בתוכנית האימונים?_לפתח שרירים ולגדול__________________________
7) מהו התרגיל האהוב עליך בתוכנית האימונים?(אתה יכול למנות אפילו שתיים אהובים אבל סוגים שונים של
תרגילים) כמובן סקוואט ____________________________
8) כמה פעמים אתה בא לחדר הכושר בשבוע?____________________________________
3 פעמים
9) כמה זמן אתה שוהה ביום אימון בחדר הכושר?_שעה______________________
10) האם משקלך היה גדול יותר או נמוך יותר לפני שהגעת למכון הכושר? _______________________
היה נמוך (56-57)
11) האם אתה מרגיש שיפורים פיזיים משמעותיים(כמו לרוץ יותר טוב, היקפים בזרועות יותר גדולים או ברגליים או
במותניים?_לרוץ יותר טוב אני לא כי לפני החדר כושר רצתי הרבה ועכשיו בכלל לא אני עצלן אבל הגוף גדל משמעותית__________________
12) האם אתה אוהב שיש בחדר הכושר שלך מוזיקה אם כן ציין איזו מוזיקה את/ה מעדיף לשמוע או שאת/ה מעדיף
לא לשמוע מוזיקה בכלל?_אני מעדיף או טראנסים שמקפיצים אותך או היפ הופ, רוק אבל בדרך כלל מוזיקה ישראלית (שייגעצ וכנסיית השכל בעיקר)___________
13) האם אתה אוהב לצפות בטלוויזיה בזמן אימון?_לא ממש לפעמים בתקצירים של כדורגל______________
לשאלות ופניות אחרות, תוכלו לפנות לאימייל שלי:
ninliap@013.net.il
בתודה מראש על הסבלנות וההבנה על שאלון זה,
נימרוד.