צפיה בהודעה בודדת
ישן 18-11-06, 12:26   #2
Shlomik
מנהל ראשי

הסמל האישי שלShlomik

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Fatty
יש לי מספר שאלות שדי מוציאות אותי אדיוט אבל זין על זה, אני אשמח אם תוכלו לענות עליהן.

1. לפי מיטב הבנתי ומה שקראתי פה, כשמתחילים לעשות חיטוב אז הקילו שניים הראשונים שיורדים בהתחלה מהר זה נוזלים. אם ככה, בגלל שמים זה לא שומן, אחוזי השומן בגוף בעצם עולים, לא? הרי, הגוף שוקל פחות והשומן בגוף נשאר אותו דבר.
אולי אני סתם אדיוט ולא מבין את כל העניין טוב?

2. בהנחה שהלכתי להשקל ומדדתי גם אחוזי שומן, ולדוגמא שקלתי 75 קילו על 15% שומן (נשקלתי גם אחרי שחירבנתי כך שהייתי די נקי מאוכל) , ויום אחרי זה במכון סתם באתי למשקל וראיתי שאני שוקל קילו פחות. האם יכול להיות שכל הקילו הזה זה בעצם כי ביום שבו נישקלתי פשוט אכלתי יותר, ובגלל שאוכל זה לא שומן אלא סתם אוכל, אז שקלתי יותר והייתי על אוזי שומן נמוכים יותר למרות שבעצם אני שוקל פחות עם אחוזי שומן גבוהים יותר?

3. קראתי בכל מני מקומות שכל העניין של מהירות ספיגת החלבון, ערך גליקמי, העניין שאי אפשר לצרוך בארוחה יותר מ30 גרם חלבון ושהשאר הופך לפחמימה, ושיש הבל בין חלבון מהיר לאיטי, הכל זה דברים שהוכחו כלא נכונים. אם ככה, עד כמה יש משמעות לאכילת 6 ארוחות ביום? האם באופן תאורתי אני פשוט יכול לאכול ביום רק ארוחה אחת שתכיל את כל מה שאני צריך במשך כל היום? (עזבו את זה שאני לא אוכל לזוז אחרי זה, או שבמשך היום אני אהיה רעב לאללה. אני שואל באופן תאורתי).

תודה אם למישהו היה כוח לקרוא את זה ולענות
1. לצורך העניין כן, אחוזי השומן יהיו יותר גבוהים אתה אמרת בעצמך אתה תישקול פחות עם כמעט אותה כמות שומן, אבל את מי זה מעניין? אתה עכשיו בתהליך חיטוב ומה שחשוב זה התוצאה הסופית וההפך בדרך כלל עם פחות נוזלים אתה תיראה יותר מחוטב למרות שאתה על אחוזי שומן יותר גבוהים.
בנוסף ברגע שתחזור למאזן קלורי חיובי רוב הנוזלים האלה יחזרו והכל יתאזן חזרה לכן מה שחשוב זה להתמקד בהורדת השומן.

2. אם אתה מודד אחוזי שומן במשקל שלך במכון על תיתיחס לתוצאה היא לא אמיתית ובדרך כלל גם לא קרובה לתוצאה האמיתית, המכשירים האלה מאוד לא מדויקים מסיבות שונות.
ולגבי הקילו פחות זה יכול להיגרם בעקבות הבדלים: בצואה, בכמות הנוזלים ששתית, בלבוש וכו'
בגלל זה אני אוהב להישקל ישר על הבוקר בתחתונים ואחרי שהייתי בשרותים ורוקנתי את עצמי ואם יש לך תפריט מדויק אז אמורה להיות לך אותה כמות אוכל בבטן בערך ואתה יכול לעקוב אחרי המשקל שלך בצורה מדויקת יותר.

3. יש על זה הרבה ויכוחים וזה תלוי על איזה נתונים אתה מסתכל חלק מהדברים יושפעו ממספר ארוחות קטן וחלק לא.
לדעתי כל עוד אתה נשאר ב 5-7 ארוחות הכל אמור להיות בסדר.
(עכשיו יקפצו אנשים ויגידו מה יקרה אם אני יאכל רק 4? אז על רגל אחת בחיטוב אתם תיהיו מאוד קטבולים ובמסה אני בספק שתצליחו להכניס את כל האוכל וכמובן שיש סיבות נוספות שנידונו בפורום הזה עשרות פעמים פשוט תריצו חיפוש...)

Email: shlomik@israelbody.org
Shlomik מנותק   הגב עם ציטוט