צפיה בהודעה בודדת
ישן 10-11-06, 18:17   #17
Yoshi-Moto
IsraelBody VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלYoshi-Moto

שלח הודעה דרך MSN אל Yoshi-Moto

ציטוט:
פורסם במקור על ידי gever17
אבל שאתה מתחיל להרגיש כאב זה אומר שכבר ניפצצעתה לא?
דרך אגב יש לי משהו שמאוד מסקרן אותי אומרים שמתח מקצר תידיים שמעתי את זה מכמה אנשים ובגיל 14 הייתי עובד הרבה על מתח מה אתם אומרים זה באמת מקצר?
ונגיד כל העסק הזה עם מתח ביד אחת חשוב לאמן את שתיהם לא ? כדי שלא יהיה חוסר סימטריה בגוף או חלק אחד מפותח טיפה יותר דרך אגב מה זה נותן לגוף כל העסק הזה מבחינת עיצוב
טוב חפרתי קצת אבל זה שאלות שהעיקו עליי חח
שכואב לך זה אומרשהתחילה לך פציעה אבל פציעה זה לא אומר שאתה לא יכול לזוז ולא יכול להפעיל את האיזור... סך הכל כאב באזור... אחרי כמה ימים זה עובר.. תלוי כמה זה חמור... אם תקפיד על עבודה נכונה בלי בגזמות אתה תיהיה בסדר... הכי חשוב זה להקשיב לגוף שלך.

לא נראה לי שזה מקצר את הידיים... זה נשמעלי סתם מיתוס... אולי מישהו יודע על זה משהו??

ואתה כן מאמן את שניהם אתה עושה מתח עם משקל על מנת לפתח את המתח ביד אחת שלך ואתה משתמש ב2 ידיים אז שתיהן מתחזקות... בסופו של דבר אני לא יודע אם בשניהן תוכל לבצע מתח ביד אחת... אבל זה לא קריטי זה לא שביד אחת תיהיה שחיף וביד שניה תיהיה רוני קולמן... זה לא יורגש

ועוד משהו... זה ישמע דפוק אבל שאלת מה זה יתן לגוף. התשובה היא כלום... חח זה סתם תרגיל למוטיבציה שדורש הרבה כוח ואימונים אבל זה לא תרגיל טוב לפיתוח גוף וזה גורר מלא פציעות אם לא נזהרים...זה סתם דבר שכיף לעשות וזה הישג לא קל... ועוד משהו... זה תרגיל של פוזה! אבל מה זה פוזה! כולם יתפסו ממך אם תעשה את זה... עווד משהו... המור שלי לספורט אמר שאם אני אעשה מתח ביד אחת הוא יביא לי 100 ופתור מספורט... אני לא יודע איך זה אצלך
Yoshi-Moto מנותק   הגב עם ציטוט