אשכול: מזה דרופסט?
צפיה בהודעה בודדת
ישן 23-07-07, 17:24   #16
xZiPeR
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ran_z
זה לא יעיל להיפרטרופיה, בהנחה שאפילו אתה עושה דרופסט 2-3 סטים, נניח עשית 8 חזרות כל אחת תעשה 3 רצוף קיבלת 24 חזרות סה"כ, ו24 זה לא טווח יעיל להיפרטרופיה, גם עם עשית 2 רצוף ולא 3 עדין יוצא לך 16 חזרות וזה עדין לא הטווח האידיאלי להיפרטרופיה.
גם עם תקח מס' חזרות נמוך של 6 ותעשה כפול 3 עדין אתה יוצא מטווח שלא יעיל להיפרטרופיה (18) , ודרופסט לא עושים מתחת ל3 סטים רצוף אחרת זה לא דרופסט זה קשקוש.
אתה טוען שזה לא טוב להיפרטרופיה כי מספר החזרות הכולל יוצא גבוהה (16\24 חזרות), אבל אני לא מסכים איתך ממש כי ככל הידוע לי מה שמשנה להיפרטרופיה זה לא מספר החזרות שאתה עושה (אם תעשה 8 חזרות עם עשירית קילו לא תתרחש היפרטרופיה למרות ש8 חזרות זה מצויין להפרטרופיה וכו') אלא הרבה מאוד במשקל שבו אתה עובד.
ואם עשית את ה8 חזרות הראשונות במשקל שקרוב ל8RM שלך אז אני לא רואה סיבה למה שלא תתרחש היפרטרופיה - השריר כן נפגע מאוד וכו', אחרי זה אתה מוריד משקל ועובר לעבודה על סוג סיב אחר ועל מאגרי האנרגיה והמינרלים למניהם של השריר שמובילים לשיפור בסיבולת השריר, אבל החלק הראשון (וגם האחרים קצת) גורם היפרטרופיה מצויינת, לא ?
xZiPeR מנותק   הגב עם ציטוט