צפיה בהודעה בודדת
ישן 14-06-07, 15:23   #11
Eagle
חבר פעיל

הסמל האישי שלEagle

ציטוט:
פורסם במקור על ידי OMRI-TURBO
קיבלת.

צבע עור לא קובע את השיוך הגזעי,שים לב לזה.לבן לא קשור לצבע עור,צבא עור קשור למלטונין ולא בהכרח משמש להבדלה בין גזעים. יהודים בין אם הצבע עור שלהם הוא שחום יותר(מזרח תיכוני) או לבן יותר, מקורם בשבטים השמיים שהגיעו לאירופה עקב כיבושים זרים של ישראל. באירופה,הם היו למין שבט זר וחיצוני גם במנהגים גם בתרבות וגם בדת וכתוצאה מכך סבלו מפרעות ושמרו על הקהילה שלהם סגורה(מה שגרם לכמה מחלות גנטיות תורשתיות). מחקרים גנטים על אשכנזים מראים שהדימיון הגנטי בינם לבין העמים האירופאים האחרים הוא עד 45% גנים משותפים. על ידי בדיקת ה-Y CHROMOSOME ניתן להבדיל בין יהודים לבין אוכלוסיות אחרות ומחקרים כבר הראו DNA משותף לכל הכהנים למשל(בלי קשר לשיוך מזרחי או אשכנזי) כמו כן המחקרים מראים את השיוך של הקבוצה ל-4 אמהות.
ממחקר גנטי על יהודים מכל ארצות העולם אנחנו הכי קרובים לטורקים ולעמים של איזור טורקיה,אבל גם ללבנונים ולסורים.(לא נעים להגיד אבל גם לפלסטינאים).
היהדות לא ניתפסת כדת במחקרים האלה, כיון שהיא תורשתית, זאת אומרת אתה יכול להיות יהודי אטאיסט או להחישב יהודי גם אם אתה נוצרי וההורים שלך יהודים. זה ביטוי אתני,שנובע מהיווצרות של קהילה שבטית,כאשר אחוז המגויירים הוא נמוך בצורה קיצונית מאוד. לצורך העניין יהודי גם אם הצבע עור שלו לבן מקורו אינו בשבטים הגרמניים האירופאיים או בעמים אירופאים אחרים שמוקרם הינו הינדו-איראני(משפחת השפות שמשותפת להודו איראן ושאר העמים האירופאים). לכן למשל הסמלים של היטלר היו מהמסורת ההינדו-איראנית,כאשר הפירוש של איראן זה ארי(ARYAN) והסמל של הצלב קרס הוא הודי.

אין קשר, אם תסתכל במחקר תיראה שהוא דן גם במאפיינים פיזיולוגים(כולל מוח)

באמת? אז איך זה שיהודים לפני אסייתים ולבנים? הלבנים והיהודים הם באותו מעמד סוציו אקונומי,ובכל המחקרים בעולם לא משנה אם בארה"ב או בריטנה התוצאות היו זהות תמיד עם פער ענק בין היהודים ללבנים(גויים) כאשר יש תמיד 15 נקודות הבדל בכל הארצות והדירוג זהה: 1-יהודים 2-אסייתים 3-לבנים 4-שחורים.

לא רק שהמחקר אמין, הוא אחד מתוך הרבה שנעשו בתחום. התירוץ שלך לא מתקבל.

אם צבע עור לא קובע את השיוך הגזעי , אז מה הוא כן קובע? את הדת?
כי אתה נתת כמה סוגים (לבנים,יהודים,אסייתים,שחורים), אתה מסכים איתי שהם לא נכללים באותה קטגוריה?
כי יהדות זה דת, אם תרצה או לא, בין אם זה גם משקף מאפיינים פיזיולוגים (מה שזה לא).

בנוגע לשאר החלק הראשון של ההודעה שלך, אתה סתם זרקת מושגים , אני לא מבין בזה יותר מדי, לכן לא אתייחס.

אני לא קראתי את המחקר, כי לא היה לי זמן, אולי אקרא אותו בהמשך (למרות שלפי איך שאתה מתאר אותו זה נראה לי כמו סתם תעמולה של איזה מכון מחקר חובבני (ככה הוא נראה לפי האתר))
לפי מה שתיארו פה המחקר בודק אוכלוסיות שונות לפי החוכמה שלהם, מבלי להתייחס למעמדות בחברה.

אגב המעמד של היהודים ושל "הלבנים", הוא לא אותו דבר, תבדוק אחוזי הצלחה בקרב יהודים, לבין "לבנים", והמעמד ממש ממש לא יהיה דומה.
לא בגלל שהיהודים חכמים יותר, אלא בגלל שליהודים יש יכולת לשרוד.

בנוגע לשאר הדברים, אקרא את המחקר בקרוב, ונהיה חכמים יותר.
Eagle מנותק   הגב עם ציטוט