ציטוט:
פורסם במקור על ידי m0she
Elevation, אני מסכים איתך לגמרי שצריכים לאכול מספיק ירקות. אבל, חשוב לזכור שגם לירקות יש ערך קלורי. למשל בגזר יש 43 קלוריות ל100 גרם, זה לא המון אבל זה גם לא מעט. אני כן מתחשב בזה בתפריט ולא אוכל ירקות חופשי לגמרי [כמובן שאין מה להתקטנן על חסה, אבל בגדול].
|
ציטוט:
פורסם במקור על ידי Elevation
אסור עגבניות!!!! עגבניה זה בלי הקליפה!!! עם קליפה זה 2.3695784 ירק! ועם הפטריות ברבים, הגעת ל4.568977/86436 ירקות!
לך תקיא מהרררר!
אתה מבין איך מה שאתה אומר נשמע, אחי?
תאכל כמה ירקות שבא לך (לא כמו גזר וכ'ו, לכל היותר). מי שאומר לך אחרת הוא מטומטם.
|
אפילו השתמשנו באותה הדוגמא.
אני מודע לזה שצריך להתחשב בהם, ובכל זאת אני בשלי, שהגוף משקיע יותר אנרגיה בלעכל את ה10~28 קלוריות למאה גרם (שהן לא בדיוק פחמימות גם כן) מירק, מאשר זה משפיע על החיוב הקלורי. תחשוב שקילו ירקות מביא לך מה, מאתיים קלוריות? נגיד שלוש מאות? ומפוצץ לך את החיים, כי זה נוזלים, סיבים ושות'.
לכן, לדעתי, בעיקר בחיטוב, תאכלו כמה ירקות שאתם רוצים. שוב, לא כמו גזר. ציינתי גם בהודעה המקורית, אבל ירקות כמו גמבה, מלפפון, חסה, אפילו עגבניה רחמא ליצלן, יפיקו לך יותר תועלת מאשר ה"נזק" שהן יכולות להניב. בחיאת דינק, זה שאתה מפוצץ מגמבה יכול לחסוך לך את הקובית שוקולד שיש בה מאה קלוריות. (טוב, קוביה גדולה, אבל קוביה).
לחברה שלי, שהרכבתי דיאטה, הרכבתי בדיוק בגישה שלך. כשהיא הייתה אוכלת ארוחה (כל אחת מאתיים קלוריות) ואפילו חותכת עגבניה, הייתי אומר לה להגיע ל180 קלוריות, והעגבניה זה עוד עשרים.
אבל לבילדר? באמת, זה כ"כ שולי שאני לא חושב שצריך להתחשב. אפילו שני קילו לא יטו את הכף. (הגוף משקיע המון אנרגיה לעכל דבר כזה, מן הסתם).
My 0.02$.
אתה כמובן מוזמן לחלוק, אבל אני באמת בשלי בנושא הזה.