צפיה בהודעה בודדת
ישן 16-12-13, 00:01   #55
Sahars1996
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי gorneo1 צפה בהודעה
ביקורת היא דבר לגיטימי ואני מכבד את זה...
כל אחד והדעה שלו, התמונה הזאת באמת לא משקפת הרבה ואני יעלה עוד שאוכל.

על כל פנים לידע כללי, אני יצלם תמונה עם סרט מדידה כדי שלא יהיה לך ספק! היד שלי 46 וחצי 47 כרגע, אחרי שלא עשיתי יד קידמית בערך חודש ולא בקטע של תירוצים. [כרגע האחוז שומן שלי עולה כי אני במאסה, לדעתי סביב 16 17]

מעבר לזה הדגשתי שזאת תמונה בלי פאמפ!

ומעבר לעבר לזה, מי אמר שאני מתחרה בארבל??? כבודו במקומו יונח...

עכשיו לדברים היותר חכמים לומר, מה הקשר בין זה שהתחרתי בקראטה לפיתוח גוף???? מה הקשר שאני מתאמן 15 שנה? וואלה אני רק 3 שנים בחדר כושר בפועל לפני זה עניין אותי לעשות מלא אירובי וגמישות.

אמרתי, ואתה אפילו פרסמת את זה מחדש שאני יותר גדול ממך, ובשביל הקטע כי עכשיו אני גם יוכיח לך שאתה טמבל סלח לי על המילה, אני 1.85 עם 104 קילו כרגע, יד 47 ותאמין לי שתקבל תמונה עם סרט מדידה ומעולם לא אמרתי שאני נראה כמו מתחרה אולימפי, טענתי שאני גדול וואלה אני כן, טענתי שאני נראה כמו עמלק, תאמין לי שאם תפגוש אותי גם אתה תחשוב ככה, אמרתי שלקחתי וגם חלקתי רגע של כנות על זה שזה לא בשבילי והפסקתי לפני שזה עשה משהו... יש לך עוד טענות? אתה מגיב כמו ילד קטן....

אני מכבד את הדעה שלך ושל שאר החברה, לא שזה משנה או מזיז לי כל כך, אבל מכבד, אבל להפוך את זה ליותר ממה שזה זה מיותר ולא רציני...

לסיכום, תמתין לתמונות הבאות כדי לשפוט.
אויי חלאס לדבר שטויות נו באמת..
בגלל שלא עבדת יד קידמית חודש נראה לך שהפסדת איזה נס פלאים שהיה מגדיל אותה בכמה אינצ'ים?
אני כל כך לא מאמין שאני נגרר לזה.. אבל ראבק איפה יותר גדול ממני?
האינדקציה שאפשר לראות מהתמונה שאין לך יד אחורית,לא גדול בכלל וא"ש גבוהה.
מה.. פתאום תעלה עוד תמונה ותהפוך ל'קרנף לא קטן'?
עשית ת'פאדיחה.
חלאס לדבר במספרים.. ההיקף רגל שלי 72 אז מה?
יש מספר ויש להראות. אתה לא 'נראה'
אתה יכול להביא מישהו ששוקל 120, נו ו.. אז מה? הוא גם יכול להיות 30 א"ש.
אתה מוזמן לעלות תמונות ואני גם יעלה עדכניות שלי.
תגידו מה שתגידו עוד פעם השואות למי יש זין יותר גדול וכו וכו. אני בא להעמיד אותו על הדיבורים המיותרים שלו.
וors חלאס לכתוב כבר שטויות,לא יודע איזה תמונות ראית כי הן לא עדכניות.
אני טבעי,אוטוטו בן 17 ולא מתאמן עדיין שנה וחצי. יופי לך?
ואני הכי לא תופס מעצמי,אני לא עשיתי כלום עדיין ואני לא גאה בכלום,יש לי עוד עבודה עצומה לעשות. שלא תחשבו לרגע דברים מוטעים.
Sahars1996 מנותק   הגב עם ציטוט